Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 13 de setembre de 2021, de la directora gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, per la qual es designa l'òrgan tècnic de selecció de les proves selectives de la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura dels llocs de treball corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2020.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9177 de 20.09.2021
Número identificador:  2021/9299
Referència Base de Dades:  008583/2021
 



RESOLUCIÓ de 13 de setembre de 2021, de la directora gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, per la qual es designa l'òrgan tècnic de selecció de les proves selectives de la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura dels llocs de treball corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2020. [2021/9299]

Amb data 10 d'agost de 2021, es va publicar en el DOGV núm. 9147 la resolució següent de la directora gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (d'ara endavant FGV): Resolució de 4 d'agost 2021, de la directora gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, per la qual es donen a conéixer les bases de la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura de llocs de treball de l'oferta d'ocupació pública de 2020.

En la base 9 de la convocatòria s'indicaven la composició i la regulació aplicables a la composició del corresponent òrgan tècnic de selecció per a aquests processos selectius, recollida en la normativa laboral d'FGV que estableix que aquest òrgan estarà format per 7 persones, 3 d'aquestes designades per la Direcció de l'entitat, 3 designades per la representació legal dels treballadors/treballadores i un president/a, que serà designat per la Direcció d'FGV. Sense perjudici d'aquestes designacions, d'acord amb l'article 67-6 de la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Funció Pública Valenciana, la pertinença a l'òrgan tècnic de selecció ho serà a títol personal i aquestes persones no poden actuar en representació o per compte de ningú. Així mateix, la seua actuació estarà sotmesa a les normes de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, articles 23 i 24. L'esmentada regulació és, al seu torn, d'acord amb les previsions del II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat en matèria de criteris generals d'aplicació de les ofertes d'ocupació pública i les seues convocatòries en el sector públic instrumental de la Generalitat, de 22 de març de 2018 (publicat per la Resolució de 15 de maig de 2018, del conseller d'Hisenda i Model Econòmic).



En la mateixa base 9 de la convocatòria s'establia també que els noms de les persones components de l'òrgan tècnic de selecció serien donats a conéixer mitjançant publicació en la pàgina web d'FGV www.fgv.es, apartat «Treballa amb nosaltres».

D'acord amb el que s'ha exposat, i una vegada designades les persones d'acord amb la normativa abans indicada, resolc nomenar-les com a components de l'òrgan tècnic de selecció de les proves selectives previstes en la convocatòria abans detallada, i són aquestes:





Titulars:

President: José Juan Castillo Serrano (tècnic ferroviari superior)

Vocals: Juan Benito Dueñas Hidalgo (tècnic ferroviari superior), Antonio Moreno Doñate (tècnic ferroviari superior), Óscar Greus Sáez (tècnic ferroviari superior), Javier Touriño Fuster (cap d'equip de taller), Cristóbal Ruiz Segura (maquinista) i Miguel Ángel Martínez Latorre (regulador del lloc de comandament)



Suplents:

Presidenta: Andrea Labastida González (tècnica ferroviària superior)

Vocals: Julia Iserte Villalba (tècnica ferroviària superior), José Manuel Bonifaz Huerta (tècnic ferroviari superior), Daniel Díaz Canales (tècnic ferroviari superior), Ignacio Fco. Martínez Pérez (regulador del lloc de comandament), Rosa María Zammit Chico de Guzmán (tècnica especialista en Administració i Control) i María Inés Pérez Villar (agent d'estacions).



La present resolució tindrà els efectes que corresponguen d'acord amb les seues característiques i naturalesa a partir de l'endemà de ser publicada.

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar-se un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptats des de l'endemà de la publicació; potestativament, s'hi podrà interposar recurs de reposició en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, davant el mateix òrgan que l'ha dictada.



València, 13 de setembre de 2021.– La directora gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana: Anaïs Menguzzato García.

Mapa web