Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dolores. Bases específiques modificades de la convocatòria extraordinària d'estabilització/consolidació d'ocupació temporal, del procés selectiu per a cobrir en propietat una plaça de tècnic o tècnica de grau mitjà adscrita a l'Àrea Econòmica.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9177 de 20.09.2021
Número identificador:  2021/9268
Referència Base de Dades:  008585/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Dolores



Bases específiques modificades de la convocatòria extraordinària d'estabilització/consolidació d'ocupació temporal, del procés selectiu per a cobrir en propietat una plaça de tècnic o tècnica de grau mitjà adscrita a l'Àrea Econòmica. [2021/9268]

Mitjançant la Resolució d'alcaldia núm. 2021/1285, de data 8 de setembre de 2021, s'ha acordat la modificació de la convocatòria i les bases que han de regir la convocatòria per a proveir en propietat una plaça de tècnic o tècnica de grau mitjà adscrita a l'Àrea Econòmica i enquadrada en l'escala d'administració general, subescala tècnica, vacant en la plantilla i inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019, dins del procés de consolidació/estabilització d'ocupació.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 174, de 13 de setembre de 2021, s'ha publicat íntegrament la modificació de les bases específiques que ha de regir el procés extraordinari de consolidació/estabilització d'ocupació temporal per a la selecció i cobertura en propietat d'una plaça de tècnic o tècnica de grau mitjà, proveïda pel sistema de selecció de concurs oposició lliure.

S'obri un nou termini de presentació de sol·licituds de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Boletín Oficial del Estado.

Els altres anuncis referents als processos de la convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, i a partir del començament de les proves, en el tauler d'anuncis i en la pàgina web de l'Ajuntament, i no serà necessari efectuar notificacions o avisos individuals als opositors i les opositores sobre el desenvolupament de les proves, de conformitat amb el que s'estableix en les bases de la convocatòria.



Dolores, 13 de setembre de 2021.– L'alcalde: José Joaquín Hernández Sáez.

Mapa web