Ficha disposicion

Ficha disposicion





Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana. Convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball extraordinària per a la contractació temporal de determinats llocs de l'àrea de producció i regidoria en la Fundació de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts Reina Sofía.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8646 de 01.10.2019
Número identificador:  2019/8785
Referència Base de Dades:  008611/2019
 



Convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball extraordinària per a la contractació temporal de determinats llocs de l'àrea de producció i regidoria en la Fundació de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts Reina Sofía. [2019/8785]

Mitjançant aquest anunci es fa pública la convocatòria extraordinària per a la constitució d'una borsa de treball en l'àrea de producció i regidoria, per a la contractació laboral temporal de determinats llocs en les seccions de Producció i Regidoria.

Les bases íntegres de la convocatòria esmentada es poden consultar al portal d'ocupació de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía (https://www.lesarts.com/empleo-palau-de-les-arts/).



València, 16 de setembre de 2019.– El director general de la Fundació de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts Reina Sofía: José C. Monforte Albalat.

Mapa web