Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ número 813, de 26 de setembre de 2019, del director gerent del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, de convocatòria d'una borsa de treball d'F. E. Urologia.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8647 de 02.10.2019
Número identificador:  2019/9250
Referència Base de Dades:  008648/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci Hospitalari Provincial de Castelló
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, A/A1



RESOLUCIÓ número 813, de 26 de setembre de 2019, del director gerent del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, de convocatòria d'una borsa de treball d'F. E. Urologia. [2019/9250]

El director gerent del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, en ús de les competències atribuïdes per un acord de delegació d'atribucions aprovat pel Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, en sessió ordinària de data 14 de març de 2016, i segons es disposa en el seu annex primer B, apartat 12, ha resolt la convocatòria d'una borsa de treball per a la contractació laboral temporal en el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló (CHPCS), en les següents categories professionals:



– F. E. Urologia.

Naturalesa de la contractació: laboral temporal.

Forma de provisió: concurs.

Bases generals de la borsa de treball CHPCS de les oposicions: hi regiran les bases publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló núm. 16, de data 7 de febrer de 2006.

Bases específiques convocatòria: hi regiran les bases publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló de data 1 d'octubre de 2019.

Les instàncies per a optar a aquestes places hauran de ser presentades dins del termini de deu dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de les bases en el BOP de Castelló.

Els successius anuncis únicament es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i en la pàgina web del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló.

Fer públic en el DOGV l'extracte de la convocatòria.



Castelló de la Plana, 26 de setembre de 2019.– El director gerent: Joaquín Sanchís García.

Mapa web