Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 24 de setembre de 2019, del tribunal del concurs oposició per a la provisió de vacants pel torn de promoció interna, d'infermer o infermera d'institucions sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es fa pública la resolució provisional del concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8649 de 04.10.2019
Número identificador:  2019/9268
Referència Base de Dades:  008712/2019
 



RESOLUCIÓ de 24 de setembre de 2019, del tribunal del concurs oposició per a la provisió de vacants pel torn de promoció interna, d'infermer o infermera d'institucions sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es fa pública la resolució provisional del concurs oposició. [2019/9268]

De conformitat amb la base sisena de la Resolució de 2 d'octubre de 2017, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es convoca el concurs oposició per a la provisió de vacants pel torn de promoció interna, d'infermer o infermera d'institucions sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (DOGV 8146, 10.10.2017), finalitzada la fase d'oposició i la fase de concurs, es publiquen la relació d'aspirants que han arribat fins a aquest punt del procés selectiu, amb especificació de la puntuació obtinguda en cada fase, així com la resolució provisional d'acord amb l'ordre final aconseguit.

Els aspirants disposaran d'un termini de deu dies hàbils comptats des de l'endemà de la publicació de la present resolució, per a realitzar les al·legacions que estimen pertinents relatives a la puntuació obtinguda en la fase de concurs.



València, 24 de setembre de 2019.– La presidenta del tribunal: María José Gastaldo Zaragozá. La secretària del tribunal: Rosa María Ruiz Fernández.

Mapa web