Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 9 setembre de 2021, de la directora general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, per la qual es publiquen els resultats definitius corresponents a la categoria d'auxiliar administratiu i auxiliar administrativa del procés de cobertura de llocs temporals convocat mitjançant la Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9181 de 24.09.2021
Número identificador:  2021/9240
Referència Base de Dades:  008760/2021
 



RESOLUCIÓ de 9 setembre de 2021, de la directora general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, per la qual es publiquen els resultats definitius corresponents a la categoria d'auxiliar administratiu i auxiliar administrativa del procés de cobertura de llocs temporals convocat mitjançant la Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària. [2021/9240]



Primer

Mitjançant la Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària, es va fer pública l'oferta de llocs temporals per a les categories d'auditor/a intern, administratiu/iva, administratiu/iva 50% jornada, auxiliar administratiu/iva, tècnic/a mitjà de contractacions, tècnic/a mitjà economicofinancer, tècnic/a mitjà de recursos humans i administratius/ives temporals.





Segon

En data 28 de maig de 2021 es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la Resolució de 19 de maig de 2021, de la directora general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, amb els resultats definitius de la fase de baremació de mèrits de la categoria d'auxiliar administratiu i auxiliar administrativa.



Tercer

Seguint el que es disposa en la base sisena de la convocatòria, es va procedir a realitzar la fase d'entrevista. Finalitzada aquesta fase, mitjançant Resolució de 7 de juliol de 2021, de la directora general de l'IVASS, es van publicar els resultats provisionals del procés per a aquesta categoria, i es va atorgar un termini de 10 dies hàbils perquè les persones interessades presentaren les al·legacions que consideraren convenients.



Quart

Finalitzat el termini d'al·legacions i una vegada examinades aquestes, es publiquen els resultats definitius del procés, corresponents a la categoria d'auxiliar administratiu i auxiliar administrativa, que s'indiquen com a annex a la present resolució.



Cinqué

Així mateix, de conformitat amb el que s'estableix en la base huitena de la convocatòria corresponent, es constitueix una borsa de treball provisional per a cobrir les necessitats de contractació temporal.

La borsa que es constitueix té caràcter excepcional i s'emprarà per a cobrir necessitats urgent i inajornables.

El funcionament de la borsa es regirà per les bases de l'actual borsa de substitució de l'IVASS. El contingut de les citades bases es va establir mitjançant Resolució de 20 de març de 2017, del director general de l'IVASS, per la qual es convoquen les borses d'ocupació temporal de les categories de cuidador/a, infermer/a i cuiner/a (DOGV 8008, 27.03.2017), modificada mitjançant Resolució de 3 de desembre de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, per la qual es convoca la primera actualització, i es modifiquen les bases de la borsa d'ocupació temporal de les categories de cuidador/ a, infermer/a i cuiner/a convocada mitjançant la Resolució de 20 de març de 2017 (DOGV 8438, 05.12.2018).

L'àmbit territorial de la borsa serà de caràcter provincial. Les persones candidates hauran de formular sol·licitud expressa en la qual indicaran la província o províncies en les quals estiguen interessades a adscriure's.

Les sol·licituds d'elecció de l'àmbit territorial de la borsa hauran d'emplenar-se mitjançant el model normalitzat que s'inclou en aquesta resolució, i hauran de presentar-se en el termini de 5 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució, en qualsevol dels registres d'entrada de l'entitat o per qualsevol dels procediments establits en la normativa del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Les oficines de registre d'IVASS estan situades:

– IVASS Elx: c/ d'Emilio Hernández Selva, 117 - 03206 Elx

– IVASS València: c/ d'Amadeu de Savoia, 2 - 46010 València

– IVASS Castelló: c/ de les Adoberies, 43 baix - 12003 Castelló de la Plana

En qualsevol cas, i independent del lloc de presentació, dins del termini indicat, s'haurà d'enviar una còpia de la sol·licitud d'elecció de l'àmbit territorial a l'adreça de correu electrònic: convocatorias_ivass@gva.es, indicant en l'assumpte «àmbit territorial».

Aquesta borsa substitueix qualsevol borsa anterior de l'esmentada categoria.

La present resolució posa fi a la via administrativa. De conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, així com amb els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, les persones interessades poden interposar contra aquesta resolució un recurs de reposició, amb caràcter potestatiu, davant l'òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació. Alternativament, si no s'hi recorre en reposició, pot interposar-se recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós corresponent, en el termini de dos mesos a comptar del següent a la publicació de la present resolució.





València, 9 de setembre de 2021.– La directora general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària: Noelia Martí Beltrán.

Mapa web