Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Almassora. Convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça de psicòleg o psicòloga i obertura de termini de presentación de sol·licituds.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9181 de 24.09.2021
Número identificador:  2021/9231
Referència Base de Dades:  008762/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Almassora



Convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça de psicòleg o psicòloga i obertura de termini de presentación de sol·licituds. [2021/9231]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 143, de 28 de novembre de 2020, s'han publicat les bases que han de regir la convocatòria per a cobrir en propietat una plaça de psicòleg o psicòloga, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica i classe Superior, mitjançant el sistema de concurs oposició, per torn lliure.



Aquestes bases van ser rectificades en els termes publicats en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 49, de 24 d'abril de 2021.

En data 21 de maig de 2021, en el Boletín Oficial del Estado número 121 es publica un extracte de la convocatòria.

De conformitat amb la base cinquena de les que regeixen la convocatòria, el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i al tauler d'edictes municipal.



Almassora, 7 de setembre de 2021.– L'alcaldessa: Mercedes Gali Alfonso.

Mapa web