Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Almoradí. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir tres places de conserge, com a personal laboral fix.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9181 de 24.09.2021
Número identificador:  2021/9210
Referència Base de Dades:  008764/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Almoradí



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir tres places de conserge, com a personal laboral fix. [2021/9210]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 144, de data 2 d'agost de 2021, estan publicades les bases aprovades per un acord de la Junta de Govern Local de 16 de juliol de 2021, que han de regir el procés selectiu convocat per a la provisió en propietat per torn lliure, i mitjançant el sistema de concurs oposició, de tres places de conserge d'aquest ajuntament, com a personal laboral fix, una pertanyent a l'oferta pública d'ocupació de 2018 i les altres dues pertanyents a l'oferta pública d'ocupació de 2020.

Les places estan classificades com de naturalesa laboral en agrupacions professionals sense titulació (APST).

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les llistes d'aspirants admesos i exclosos, composició del tribunal, lloc, data i hora de començament de les proves selectives es faran pública en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i en el tauler d'edictes d'aquest Ajuntament.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.



Almoradí, 9 de setembre de 2021.– L'alcaldessa presidenta: María Gómez García.

Mapa web