Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 27 de setembre de 2019, de l'Ajuntament d'Alberic, referent a la convocatòria per a proveir diverses places.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8651 de 08.10.2019
Número identificador:  2019/9492
Referència Base de Dades:  008780/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2, D/C2
      Descriptors toponímics: Alberic



RESOLUCIÓ de 27 de setembre de 2019, de l'Ajuntament d'Alberic, referent a la convocatòria per a proveir diverses places. [2019/9492]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 162, de data 23 d'agost de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir:

– Una plaça de tècnic o tècnica mitjans de gestió, adscrita a Urbanisme, pertanyent a l'escala d'administració general, subescala de gestió, mitjançant el sistema de concurs oposició i torn lliure.

– Una plaça d'agent d'ocupació i desenvolupament local, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala i classe tècnica, tècnics o tècniques mitjans, pel sistema de concurs oposició i torn lliure.



– Una plaça de tècnic o tècnica mitjans de recursos culturals i humans, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala i classe tècnica, tècnics o tècniques mitjans, pel sistema de concurs oposició i torn lliure.

– Una plaça d'auxiliar administratiu o auxiliar administrativa, adscrita a Intervenció, pertanyent a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, mitjançant el sistema de concurs oposició i torn lliure.



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de València i al tauler d'anuncis de la corporació en la forma prevista en les bases.

Cosa que es fa pública perquè se'n prenga coneixement.



Alberic, 27 de setembre de 2019.– L'alcalde: Antonio Carratalá Mínguez.

Mapa web