Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 16 d'octubre de 2020, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8944 de 04.11.2020
Número identificador:  2020/9164
Referència Base de Dades:  008803/2020
 



RESOLUCIÓ de 16 d'octubre de 2020, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), per la qual es convoca concurs per a la provisió de la plaça assistencial de cap de servei facultatiu del Servei de Protecció Radiològica, i se n'aproven les bases específiques (CM/01/2020). [2020/9164]

Per Resolució de 15 de gener de 2018, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València (DOGV 8245, 01.03.2018), s'aproven les bases generals de les convocatòries per a la provisió de places de direcció, d'acord amb les previsions contingudes en el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic; la Llei 44/2003, de 21 de novembre, d'ordenació de les professions sanitàries; i els estatuts refosos del CHGUV.

La base 6 de les referides basos generals preveu que, per resolució de la Presidència del CHGUV, s'aprovaran les convocatòries específiques, ordenant la base general 8a que aquelles siguen publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Així mateix, la base 12 estableix que en les convocatòries específiques o mitjançant resolució singular de la Presidència del CHGUV, que es publicarà en el DOGV, s'establirà la composició nominal de les comissions de valoració.

Actualment es troba vacant, en el Consorci Hospital General Universitari de València, la plaça de caràcter assistencial de cap de servei facultatiu, del Servei de Protecció Radiològica, la provisió reglamentària del qual es considera oportuna i necessària per a la prestació del servei públic.

En conseqüència, la Presidència del CHGUV, en els termes previstos en les bases 6 i 12 de les bases generals aprovades per Resolució de 15 de gener de 2018, resol:



Primer

Aprovar les bases específiques per a la provisió, mitjançant concurs de mèrits subjecte a avaluació de l'acompliment, de la plaça de caràcter assistencial de cap de servei facultatiu del Servei de Protecció Radiològica del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), que figura en l'annex I de la present resolució.



Segon

Designar els membres de la Comissió de valoració que figuren en l'annex II.



Tercer

Aprovar el barem per a la valoració dels mèrits que figura en l'annex III.



Quart

Aprovar el model de sol·licitud que figura en l'annex IV.



Contra aquest acte que esgota la via administrativa, pot interposar-se potestativament recurs de reposició davant d'aquest mateix òrgan, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació; o, directament, recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats de la mateixa manera, davant del jutjat contenciós administratiu competent, de conformitat amb el que es disposa en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú; així com en els articles 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que s'estime convenient.



València, 16 d'octubre de 2020.– La presidenta del CHGUV i consellera de Sanitat Universal i Salut Pública: Ana M.ª Barceló Chico.





ANNEX I

Bases específiques per a la provisió de la plaça de caràcter assistencial, de cap de servei facultatiu del Servei de Protecció Radiològica del CHGUV (CM/01/2020)



1. Plaça objecte de la convocatòria

Número: 20554

Denominació: cap de servei facultatiu

Àrea funcional: assistencial

Grup/Subgrup de classificació: A/A1

Complement de destinació: 28

Complement específic: 5491



2. Bases i requisits generals

Les bases que regeixen la present convocatòria són les aprovades per Resolució de la Presidència del CHGUV, de data 15 de gener de 2018 (DOGV 8245, 01.03.2018), amb les particularitats següents:

– El requisit assenyalat en la base 7.4 de les generals s'entendrà referit a l'edat de jubilació ordinària que assenyale la normativa aplicable al règim jurídic de la persona participant.

– Les referències expresses a disposicions normatives s'entendran realitzades a la vigent a cada moment.

– La forma de provisió és el concurs de mèrits subjecte a avaluació periòdica de l'acompliment.



3. Requisits específics

Estar en possessió de la llicenciatura o grau en Física o altres títols universitaris superiors en disciplines científiques i tecnològiques, oficialment reconeguts, juntament amb l'especialitat en Radiofísica Hospitalària.

Ser empleat/da públic/a dels relacionats en la base 7.1.1 de les referides bases generals.

Estar en possessió del títol de doctor, conforme al que s'estableix en la base 7.2 de les bases generals.



4. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds i documentació preceptiva serà d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), i acabarà el mateix dia del mes següent a aquell en què s'haja publicat. Si fos inhàbil, el termini finalitzarà el dia hàbil següent. En cas de no haver-hi dia equivalent en el mes següent a la publicació, el termini finalitzarà l'últim dia del mes següent al de la publicació de la convocatòria.



5. Exposició del projecte de gestió i puntuació mínima

Les persones participants disposaran de 30 minuts per a l'exposició davant la comissió de valoració del projecte de gestió. Per a superar aquesta fase la puntuació requerida és de 25 punts (50 % de la puntuació màxima).



6. Periodicitat i efectes del procés d'avaluació

Correspondrà a la Comissió de Valoració realitzar proposta sobre quan haurà de procedir-se a l'avaluació de l'acompliment; el període no podrà ser inferior a dos anys ni superior a quatre.





ANNEX II

Comissió de valoració (CM/01/2020)



Direcció de servei de Protecció Radiològica, plaça núm. 20.554



President/a Titular:

Suplent: Inmaculada Renart López

Enrique Zapater Latorre

Vocals Titular:

Suplent: Eduardo Ferrer Albiach

Diego Dualde Beltrán

Titular:

Suplent: José Pérez Calatayud

Agustín Santos Serra

Titular:

Suplent: Françoise Lliso Valverde

Vicente Carmona Meseguer

Secretaria Titular:

Suplent: Carmen Martí-Belda Torres

Pilar Gallego Brosel

Mapa web