Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Manises. Extracte de les bases i convocatòria dels processos selectius per a cobrir diverses places de personal de la brigada d'obres i serveis, vacants en la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Manises, mitjançant el sistema de concurs oposició pel torn lliure.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8944 de 04.11.2020
Número identificador:  2020/9017
Referència Base de Dades:  008804/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Manises



Extracte de les bases i convocatòria dels processos selectius per a cobrir diverses places de personal de la brigada d'obres i serveis, vacants en la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Manises, mitjançant el sistema de concurs oposició pel torn lliure. [2020/9017]

Mitjançant acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Manises, en sessió celebrada el dia 3 de setembre de 2020, s'aprovaren les bases específiques que han de regir els processos selectius per cobrir, amb règim laboral de caràcter fix, les places següents:

– Tres places de personal operari de brigada (agrupacions professionals). Convocatòria aprovada per Decret d'Alcaldía 3180/2020, de 16 d'octubre.

– Dues places de personal oficial d'obra (grup C, subgrup C2). Convocatòria aprovada per Decret d'Alcaldia 3181/2020, de 16 d'octubre.

– Una plaça de personal oficial de fontaneria (grup C, subgrup C2).



Convocatòria aprovada per Decret d'Alcaldia 3192/2020, de 19 d'octubre.

Les esmentades bases han sigut publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València número 195, de 8 d'octubre de 2020.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les bases completes de la convocatòria es troben a disposició de les persones interessades en el departament de Recursos Humans de l'Ajuntament de Manises, en el tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Manises (https://manises.sedipualba.es/tablondeanuncios/) i, complementàriament i sense caràcter oficial, en la pàgina web http://www.manises.es.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València, en el tauler d'edictes electrònic i en la pàgina web indicada.



Manises, 19 d'octubre de 2020.– El regidor delegat de l'àrea d'Economia i Hisenda (p. d. alcalde-president Decret 2245/2020, de 3 de juliol): Àngel Mora Blasco.

Mapa web