Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Ondara. Oferta d'ocupació pública per a l'exercici 2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8656 de 15.10.2019
Número identificador:  2019/9723
Referència Base de Dades:  008948/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Ondara



Oferta d'ocupació pública per a l'exercici 2019. [2019/9723]

Mitjançant l'acord de la Junta de Govern, de data 7 d'octubre de 2019, s'ha acordat:



«Vista la plantilla de personal aprovada per a l'exercici 2019, segons l'acord plenari de data 29 de novembre de 2018, de conformitat amb l'article 90 de la Llei 7/1985, reguladora de les bases de règim local.

Atés que en la dita plantilla consta l'existència d'una sèrie de vacants degudament pressupostades respecte de les quals s'aconsella la cobertura reglamentària, amb vista a l'estabilitat de l'ocupació pública, donada la seua necessitat funcional per al normal desenvolupament dels serveis públics.

Atés el que disposa l'article 91 de la Llei 7/1985, reguladora de les bases de règim local.

Ateses les atribucions d'aquesta Junta de Govern Local (per delegació de l'Alcaldia) i amb l'informe favorable previ de la Mesa General de Negociació de l'Ajuntament d'Ondara celebrada el dia 30 de setembre de 2019.

La Junta de Govern, prèvia deliberació i per unanimitat, acorda:



Primer. Aprovar l'oferta pública d'ocupació de l'exercici 2019 amb les següents vacants:



A. Oferta pública ordinària:

Personal funcionari

Places per a cobrir per mitjà de promoció interna (no computen als efectes de taxa de reposició):

Funcionaris/àries de carrera:

– Escala d'administració general: tres places d'administratiu/iva. Grup C1 de l'article 75 de l'EBEP. Enquadrades dins de l'escala d'administració general, subescala administrativa, a cobrir per torn de promoció interna.



B. Oferta pública extraordinària derivada per als processos d'estabilització d'ocupació temporal.

1. Per aplicació del que estableix l'article 19.1.6 de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2018.



Personal funcionari

Funcionaris/àries de carrera

– Escala administració especial: tres places de categoria d'agent de policia local, escala bàsica, administració especial, grup C1, consolidació ocupació temporal.

2. Per aplicació del que estableix l'article 19.1.9 de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2018

Personal funcionari

Funcionariat de carrera:

– Escala administració especial: dues places de categoria d'agent de policia local, escala bàsica, administració especial, grup C1, torn lliure.





Segon. Ordenar la immediata publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el tauler d'edictes ubicat en la seu electrònica de l'Ajuntament d'Ondara a l'efecte de fer complir el principi de publicitat.



Tercer. Ordenar al Departament de RRHH que inicie els expedients per a elaborar les bases de les respectives convocatòries.



Quart. Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar-se recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan que ha dictat aquesta, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la notificació, o bé recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu d'Alacant, en el termini de dos mesos, comptats a partir de l'endemà de la notificació.



Cosa que es fa pública en compliment de l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, l'article 70 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.» 





Cosa que es fa pública per al general coneixement i als efectes oportuns.



Ondara, 10 d'octubre de 2019.– L'alcalde: José Ramiro Pastor.

Mapa web