Ficha disposicion

Ficha disposicion





CORRECCIÓ d'errades de l'Ordre 12/2019, de 4 de juliol, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos superior tècnic de tecnologies de la informació de l'Administració de la Generalitat, A1-06, sector administració especial, convocatòria 4/18, torn de promoció interna, pel sistema de concurs oposició, corresponents a l'oferta pública d'ocupació ordinària de 2017, per a personal de l'Administració de la Generalitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8657 de 16.10.2019
Número identificador:  2019/9699
Referència Base de Dades:  008982/2019
 



CORRECCIÓ d'errades de l'Ordre 12/2019, de 4 de juliol, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos superior tècnic de tecnologies de la informació de l'Administració de la Generalitat, A1-06, sector administració especial, convocatòria 4/18, torn de promoció interna, pel sistema de concurs oposició, corresponents a l'oferta pública d'ocupació ordinària de 2017, per a personal de l'Administració de la Generalitat. [2019/9699]





L'apartat 2 de l'article 109 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques permet, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.



En la citada Ordre (DOGV 8599, 25.07.2019), s'han advertit els errors materials i/o omissions que a continuació s'indiquen:



Primer. En l'encapçalament d'aquesta ordre,

On diu:

«ORDRE 12/2019 de 4 de juliol, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública...»;

Ha de dir:

«ORDRE 4/2019 de 4 de juliol, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública...».



Segon. Igualment, en l'encapçalament de l'ordre esmentada:



On diu:

«...torn de promoció interna, pel sistema de concurs oposició, corresponents a l'oferta pública d'ocupació ordinària de 2017...»;



Ha de dir:

«...torn de promoció interna i persones amb diversitat funcional, pel sistema de concurs oposició, corresponents a les ofertes públiques d'ocupació ordinàries de 2017 i 2019...».



Tercer. Al llarg del text de l'ordre que ens ocupa, incloent-hi els annexos:

On diu:

«...cos superior tècnic de tecnologies de la informació de l'Administració de la Generalitat, A1-06...»;

Ha de dir:

«...cos superior tècnic d'enginyeria en informàtica, A1-06...».



Quart. En el preàmbul de l'ordre que es rectifica, justificatiu del seu dictat,

On diu:

«El Decret 210/2017, de 22 de desembre, del Consell, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública de 2017 per a personal de l'Administració de la Generalitat, conté 8 llocs de treball del cos superior tècnic de tecnologies de la informació de l'Administració de la Generalitat, A1-06, sector administració especial, torn de promoció interna, que hauran de ser convocats, pel sistema de concurs oposició i procediment ordinari»;

Ha de dir:

«El Decret 210/2017, de 22 de desembre, del Consell, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública de 2017 per a personal de l'Administració de la Generalitat, conté huit llocs de treball del cos superior tècnic d'enginyeria en informàtica, A1-06, sector administració especial, torn de promoció interna, que hauran de ser convocats, pel sistema de concurs oposició i procediment ordinari.

D'altra banda, el Decret 61/2019, de 12 d'abril, del Consell, d'aprovació de l'oferta d'ocupació pública de 2019 per a l'Administració de la Generalitat, conté deu llocs de treball del cos superior tècnic d'enginyeria en informàtica, A1-06, sector administració especial, torn de promoció interna i persones amb diversitat funcional que, igualment, hauran de ser convocats pel sistema de concurs oposició i procediment ordinari.»



Cinqué. En l'ordene primer, de l'ordre rectificada,

On diu:

«Convocar proves selectives d'accés al cos superior tècnic de tecnologies de la informació de l'Administració de la Generalitat, A1-06, sector administració especial, torn de promoció interna, pel sistema de concurs oposició i procediment ordinari, per a cobrir els 8 llocs de treball oferits mitjançant el Decret 210/2017 citat»;



Ha de dir:

«Convocar proves selectives d'accés al cos superior tècnic d'enginyeria en informàtica de l'Administració de la Generalitat, A1-06, sector administració especial, torn de promoció interna i persones amb diversitat funcional, pel sistema de concurs oposició i procediment ordinari, per a cobrir, de forma acumulada, els díhuit llocs de treball oferits mitjançant els decrets 210/2017 i 61/2019, esmentats anteriorment».





Sisé. En l'apartat 1.1 de la base 1, «Objecte de la convocatòria»,

On diu:

«...per a cobrir huit llocs de treball del cos superior tècnic de tecnologies de la informació de l'Administració de la Generalitat, A1-06,...»;



Ha de dir:

«...per a cobrir, de forma acumulada, 26 llocs de treball del cos superior tècnic d'enginyeria en informàtica de l'Administració de la Generalitat, A1-06...».

«D'acord amb el que s'assenyala en el Decret 61/2019, es reservarà un lloc per a persones amb diversitat funcional».



Seté. L'apartat 1.2 de la base 1, «Objecte de la convocatòria», passa a ser l'apartat 1.3, i s'introdueix un nou text en l'apartat 1.2, amb el següent tenor:

«1.2. Els llocs de torn lliure general que queden sense cobrir s'acumularan al lloc reservat per a persones amb diversitat funcional, i viceversa.»



Huité. L'apartat 1.2 de la base 1, «Objecte de la convocatòria», que ara passa a ser l'apartat 1.3, es modifica en els següents termes:



On diu:

«1.3. En el cas que, com a conseqüència de l'execució de l'oferta d'ocupació pública corresponent a 2017...»;

Ha de dir:

«1.3. En el cas que, com a conseqüència de l'execució de les ofertes d'ocupació pública corresponents a 2017 i 2019...».



Nové. L'apartat 1.3, de la base 1, «Objecte de la convocatòria», que ara passa a ser l'apartat 1.4, es modifica en els següents termes:



«1.4. Els llocs de treball que queden sense cobrir pel torn de promoció interna, després de la finalització del present procés selectiu, s'acumularan als llocs convocats per torn lliure de les ofertes d'ocupació pública de 2017 i 2019.»



Desé. S'afegís l'apartat 2.1.3, a la base 2, «Condicions generals de les persones aspirants», el tenor de les quals és el següent:

«2.1.3. Podran optar al lloc reservat per a persones amb diversitat funcional aquelles persones aspirants que, complint els requisits anteriors, posseïsquen una diversitat funcional de grau igual o superior al 33 % i que ho formulen expressament en la sol·licitud de participació seguint les instruccions establides en la base 4.4.»



Onzé. En la lletra b de l'apartat 5.1.2, «Bonificacions», de la base 5, «Drets d'examen i forma de pagament»,

On diu:

«…hauran d'assenyalar l'apartat Exempcions «Família nombrosa general» de la sol·licitud telemàtica...»;

Ha de dir:

«…hauran d'assenyalar l'apartat Bonificacions de la sol·licitud telemàtica...».



Dotzé. En l'apartat 7.6, «Puntuació final del concurs oposició», de la base 7, «Proves selectives», s'afegeix un nou paràgraf al final, el tenor del qual és el següent:

«De conformitat amb el que s'assenyala en l'apartat 5 de l'article 18 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, les persones aspirants que, havent optat per les vacants reservades a persones amb diversitat funcional, tinguen una puntuació superior a l'obtinguda per unes altres o altres aspirants de la convocatòria d'un procés selectiu i, no hagueren obtingut vacant en el mencionat contingent de reserva, seran incloses per ordre de puntuació en el torn al qual corresponga la reserva.»



Tretzé. Els actuals apartats 10.2, 10.3 i 10.4 de la base 10, «Relació definitiva i presentació de documents», es renumeren i passen a ser els apartats 10.3, 10.4 i 10.5, respectivament, i s'incorpora un nou text a l'apartat 10.2, que queda redactat com segueix:



«10.2. Les persones que superen les proves selectives pel contingent de reserva per a persones amb diversitat funcional hauran de presentar, a més dels documents anteriors, la fotocòpia compulsada del certificat de la conselleria competent o òrgans competents d'altres administracions públiques, que acredite una discapacitat igual o superior al 33 %, així com un informe de compatibilitat per a l'acompliment de les tasques i funcions del lloc.»



Catorzé. En el punt 1, «Valencià», de l'apartat B, «Altres mèrits», del barem per a la fase de concurs recollit en l'annex II,

On diu:

«– Coneixement oral o A2: 1,00 punt

– Grau elemental o B1: 2,00 punts

– Grau mitjà o C1: 4,00 punts

– Grau mitjà o C1:+ llenguatge administratiu o llenguatge en els mitjans de comunicació: 5 punts

– Grau superior o C2: 6,00 punts»;

Ha de dir:

«– Coneixement oral o A2: 1,00 punt

– Grau elemental o B1: 2,00 punts

– Nivell B2: 3,00 punts

– Grau mitjà o C1: 4,00 punts

– Grau mitjà o C1:+ llenguatge administratiu o llenguatge en els mitjans de comunicació: 5 punts

– Grau superior o C2: 6,00 punts».



Atés que la present correcció incideix sobre el nombre de llocs oferits en la convocatòria de la qual prové, ja que es produeix l'acumulació de les places contingudes en els decrets 210/2017 i 61/2019, esmentats anteriorment, s'acorda concedir un nou termini de vint dies hàbils per a la presentació de sol·licituds, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta correcció d'errors en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, sol·licituds que es formularan en la forma i amb els requisits establits en les bases de la convocatòria.





València, 10 d'octubre de 2019



La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública,

GABRIELA BRAVO SANESTANISLAO

Mapa web