Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Llistes provisionals de persones admeses i excloses, nomenament de tribunal i data del primer exercici, en el procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball d'enginyeria superior.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9186 de 01.10.2021
Número identificador:  2021/9728
Referència Base de Dades:  008988/2021
 



Llistes provisionals de persones admeses i excloses, nomenament de tribunal i data del primer exercici, en el procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball d'enginyeria superior. [2021/9728]

Mitjançant el present edicte, es fan públiques les llistes provisionals de persones admeses i excloses, nomenament de tribunal i data del primer exercici per al procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball d'enginyeria superior, afecta a diversitat funcional i sense diversitat funcional, aprovades mitjançant la Resolució de la Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació núm. 2229/2021, de 23 de setembre.

Vist l'estat de tramitació de l'expedient administratiu relatiu al procés de selecció per a la creació d'una borsa de treball d'arquitectura tècnica/enginyeria de la construcció, afecta a diversitat funcional i sense diversitat funcional (2021/S712/0002).

Vist el que s'estableix en els articles 60 i següents de la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Generalitat, de la funció pública valenciana, i 6 i següents del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, i de conformitat amb les atribucions delegades mitjançant la Resolució 1734/2019, de 31 de juliol, aquesta Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació resol:



Primer

Aprovar la composició dels membres del tribunal del procés de creació d'una borsa de treball d'enginyeria superior.

President titular: Fernando Ballester Jaime, tècnic de Medi Ambient, cap de secció, de l'Ajuntament de Xirivella.

Presidenta suplent: Olga Martínez Ferrer, cap de Servei (TD), en el Servei d'Activitats de l'Ajuntament de València.

Secretària titular: Julia Selma Pons, tècnica de RH, cap de servei de l'Ajuntament de Xirivella.

Secretària suplent: Maria Patiño Albendea, tècnica de Comptabilitat i Pressupostos, cap de servei de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal titular: Valentín Mateos Mañas, enginyer de Camins, subdirector general d'Habitatge i Regeneració Urbana, de la Conselleria d'Habitatge.

Vocal Suplent: Héctor Cortina Vallcarnera, cap de Secció de Patrimoni de l'Ajuntament de Sagunt.

Vocal titular: Rafael Conejero Rodilla, arquitecte superior, cap de Servei Oficina Tècnica, Ajuntament de Xirivella.

Vocal Suplent: Ramón Bellido Boada, cap de Secció Un de Projectes Hidràulics, de la Direcció General d'Aigua de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Vocal titular: Gema Oliver Sevilla. TAG, cap Servei Jurídic i Suport Econòmic de la Direcció General d'Habitatge i Regeneració Urbana, de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.

Vocal Suplent: Reyes Molina Gasset, tresorera de l'Ajuntament de Xirivella.

Acordar el nomenament com a col·laboradora de M. Luisa Fabri Franco.



Segon

Notificar la present resolució als membres del tribunal, fent-los saber que es troben subjectes al règim d'abstenció i recusacions previst en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, Llei de règim jurídic del sector públic. En cas que incórreguen en causa d'abstenció, hauran de posar-ho en coneixement d'aquesta administració, per a la designació d'una altra persona.



Tercer

Aprovar les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos de la borsa d'enginyeria tècnica que a continuació es detallen, i que estaran exposades en la pàgina web (https://www.xirivella.es/es/ayuntamiento/ofertas-de-trabajo-rrhh/procesos-de-seleccion-2/bolsa-trabajo-ingeniero-superior/) i en el tauler d'edictes de l'Ajuntament.



Quart

S'acorda un termini de 10 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, perquè els interessats puguen esmenar els defectes que hagen motivat l'exclusió, o realitzar les al·legacions que creguen oportunes. Si hi ha al·legacions, seran acceptades o rebutjades en la resolució mitjançant la qual s'aprova la llista definitiva que es farà pública en la pàgina web (https://www.xirivella.es/es/ayuntamiento/ofertas-de-trabajo-rrhh/procesos-de-seleccion-2/bolsa-trabajo-ingeniero-superior/), en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en el DOGV, en la qual s'assenyalarà on estan publicades les llistes definitives completes.

Si transcorre el termini de presentació de reclamacions i no se'n presenta cap, s'entendrà que les llistes estan aprovades definitivament, sense que faça falta una nova publicació.



Cinqué

Convocar els aspirants admesos que consten en la llista d'admesos, el dia 3 de novembre de 2021, a les 10.30 hores, en el Centre Juvenil, carrer del Llevant UD, per a la realització de l'exercici establit en les bases de la convocatòria: una prova teoricopràctica.

La resta de decisions que adopte el tribunal seran publicades a través dels anuncis en la pàgina web i en el tauler d'edictes de l'Ajuntament.



Sisé

Publicar aquest edicte en el DOGV, on constarà el lloc en el qual estaran exposades les llistes provisionals d'admesos i exclosos amb el motiu d'exclusió, així com el termini perquè els interessats puguen esmenar els errors, i la data de la convocatòria del primer exercici, pàgina web de l'Ajuntament i en el tauler d'anuncis. El llistat d'admesos i exclosos complet es publicarà en la pàgina web i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.



Xirivella, 27 de setembre de 2021.– El regidor delegat de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web