Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alacant. Convocatòria i bases específiques per a cobrir, com a personal funcionari de carrera, places d'agent de policia local pels torns de mobilitat, lliure consolidació i torn lliure ordinari, corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2016 i 2018.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8658 de 17.10.2019
Número identificador:  2019/9355
Referència Base de Dades:  009010/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Alacant (ciutat)



Convocatòria i bases específiques per a cobrir, com a personal funcionari de carrera, places d'agent de policia local pels torns de mobilitat, lliure consolidació i torn lliure ordinari, corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2016 i 2018.



[2019/9355]

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alacant, en la sessió del dia 24 de setembre de 2019, va aprovar la convocatòria i les bases específiques per a cobrir, com a funcionaris de carrera, places d'agent de policia local, pels torns de mobilitat, lliure consolidació i torn lliure ordinari, corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2016 i 2018.

Aquestes convocatòries es regiran per les bases genèriques aprovades per la Junta de Govern Local, en la sessió del dia 28 de març de 2017, i per les indicades bases específiques, que estaran a disposició de les persones interessades al tauler d'anuncis de la corporació, en el Servei de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Alacant i en la pàgina web municipal www.alicante.es/es/contenidos/oposiciones.

El termini de presentació de sol·licituds per a participar en les proves selectives serà de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Alacant, 1 d'octubre de 2019.– El vicesecretari: Germán Pascual Ruiz-Valdepeñas.

Mapa web