Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Albuixech. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça d'administratiu o administrativa per promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8664 de 25.10.2019
Número identificador:  2019/9782
Referència Base de Dades:  009198/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Albuixech



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça d'administratiu o administrativa per promoció interna. [2019/9782]

Per acord de la Junta de Govern Local celebrada en data 01.10.2019, s'han aprovat les bases per a cobrir la plaça d'administratiu/iva per a l'Ajuntament d'Albuixech, per promoció interna, mitjançant concurs oposició, i s'obri un termini de presentació de sol·licituds que serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en Boletín Oficial del Estado.

Les bases reguladores del procediment estan publicades en el BOP núm. 196, de data 11.10.2019, i en la pàgina web municipal www.albuixech.es.

Contra aquestes bases, que posen fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament un recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci, davant de l'alcalde d'aquest ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o un recurs contenciós administratiu davant del jutjat contenciós administratiu, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'opta per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que aquell siga resolt expressament o se n'haja produït la desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que es puga interposar qualsevol altre recurs que s'estime pertinent.





Albuixech, 14 d'octubre de 2019.– L'alcalde president: José Vicente Andreu Castelló.

Mapa web