Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de la Nucia. Bases per a cobrir dotze places d'agent de policia local, mitjançant el sistema de concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9192 de 11.10.2021
Número identificador:  2021/9684
Referència Base de Dades:  009303/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: La Nucia



Bases per a cobrir dotze places d'agent de policia local, mitjançant el sistema de concurs oposició. [2021/9684]

Havent-se aprovat per acord de Junta de Govern Local de 6 de maig de 2021 la modificació de les bases per a cobrir dotze places d'agent de policia local per a l'Ajuntament de la Nucia, mitjançant sistema de concurs oposició, en el marc del procés per a la consolidació d'ocupació temporal, s'obri nou termini de presentació d'instàncies per a aquells que d'acord amb les bases inicialment aprovades no reunien els requisits i amb la modificació aprovada sí que els reuneixen, i per a aquells interins que ocupen les places convocades que no van ser notificats de la convocatòria. Els aspirants que van presentar la seua instància en el seu moment, podran aportar nova documentació fins a l'últim dia del nou termini de presentació d'instàncies, que serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 236, de 12 de desembre 2019, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió en propietat, pel sistema de concurs oposició, de dotze places d'agent de policia local vacants en la plantilla municipal. En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 153 de 13 d'agost 2021, es publica la modificació de les bases per a la provisió en propietat de dotze places d'agent de policia local mitjançant concurs oposició lliure per consolidació.

Els anuncis successius referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de la Nucia en https://lanucia.sedelectronica.es i en el seu cas en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant.



La Nucia, 9 de setembre de 2021.– L'alcalde: Bernabé Cano García.

Mapa web