Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dénia. Bases específiques i convocatòria del procés de selecció com a personal funcionari de carrera d'una plaça d'oficial o oficiala de primera, fuster o fustera.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8956 de 19.11.2020
Número identificador:  2020/9474
Referència Base de Dades:  009338/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO
      Descriptors toponímics: Dénia



Bases específiques i convocatòria del procés de selecció com a personal funcionari de carrera d'una plaça d'oficial o oficiala de primera, fuster o fustera. [2020/9474]

Extracte de les bases específiques d'una plaça d'oficial o oficiala de 1a, fuster o fustera, per torn lliure com a personal funcionari de carrera, vacant en la plantilla de l'Ajuntament de Dénia, corresponent a l'OEP de 2018, mitjançant el sistema de concurs oposició.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 195 de 14 d'octubre de 2020 es publiquen íntegrament les següents bases específiques, convocatòria:

Bases específiques i convocatòria, que han de regir el procés de selecció com a personal funcionari de carrera d'una plaça d'oficial 1a fuster, per torn lliure, escala administració especial, subescala serveis especials, classe personal d'ofici, subgrup de titulació C2, mitjançant concurs oposició.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a partir del següent dia hàbil al de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i a partir del començament de les proves selectives, en el tauler d'edictes de la seu electrònica municipal (https://oac.denia.es/va/index.aspx), i a efectes merament informatius, en la pàgina web de l'Ajuntament de Dénia (www.denia.es).



Dénia, 4 de novembre de 2020. L'alcade president: Vicent Grimalt Boronat.

Mapa web