Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Manises. Extracte de les bases específiques i convocatòria del procés selectiu per a cobrir en propietat una plaça de personal tècnic d'administració general.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8958 de 23.11.2020
Número identificador:  2020/9589
Referència Base de Dades:  009439/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Manises



Extracte de les bases específiques i convocatòria del procés selectiu per a cobrir en propietat una plaça de personal tècnic d'administració general. [2020/9589]

Mitjançant un acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Manises, en la sessió celebrada el dia 12 de desembre de 2019, es van aprovar les bases específiques que han de regir el procés selectiu que ha de regir la provisió en propietat de la següent plaça:

– Una plaça de personal tècnic d'administració general, pertanyent al grup A, subgrup A1, escala d'administració general, subescala tècnica, mitjançant el sistema de concurs oposició pel torn lliure, de conformitat amb l'acord adoptat per la Junta de Govern Local en la sessió celebrada el dia 12 de desembre de 2019.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les bases completes de la convocatòria es troben a la disposició de les persones interessades en el Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament de Manises, en el tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Manises (https://manises.sedipualba.es/tablondeanuncios/) i, complementàriament, i sense caràcter oficial, en la pàgina web http://www.manises.es.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València, en el tauler d'edictes i en la pàgina web indicada.



Manises, 3 de novembre de 2020.– L'alcalde president: Jesús Borràs i Sanchis.

Mapa web