Ficha disposicion

Ficha disposicion





Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i de Salvament de la Província de Castelló. Modificació de les bases de la convocatòria de places d'oficial o oficiala de manteniment i logística, pel sistema concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9460 de 31.10.2022
Número identificador:  2022/9764
Referència Base de Dades:  009512/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i de Salvament de la Província de Castelló
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional



Modificació de les bases de la convocatòria de places d'oficial o oficiala de manteniment i logística, pel sistema concurs oposició.







[2022/9764]

La Comissió de Govern del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló, reunida en sessió extraordinària i urgent el dia 1 de setembre de 2022, va adoptar entre altres acords, el de la modificació de les bases específiques publicades en el Butlletí Oficial de la Província núm. 31 de 12 de març de 2022, que regiran en la convocatòria del procés selectiu a través de sistema concurs-oposició per a la cobertura de places d'oficial de manteniment i logística, vacants en la plantilla del Consorci i el text íntegre de la qual s'insereix a continuació.

Mapa web