Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alfafar. Correcció d'errades de les bases que regeixen la convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça de cap de Cultura, Joventut, Festes i Esports.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9461 de 02.11.2022
Número identificador:  2022/9995
Referència Base de Dades:  009546/2022
 



Correcció d'errades de les bases que regeixen la convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça de cap de Cultura, Joventut, Festes i Esports. [2022/9995]

Per Decret de l'Alcaldia número 2022-2954, de 03/10/22, s'ha resolt:



Primer. Modificar les bases que regeixen la convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça de cap de Cultura, Joventut, Festes i Esports), a l'Ajuntament d'Alfafar, esmenant l'error observat en aquestes, pel que fa a la base novena. «Nomenament Funcionari-a de Carrera» en la seua referència a la presa de possessió, haurà de dir:



«L'aspirant proposat o proposada serà nomenat funcionari o funcionària de carrera, i prendrà possessió en el lloc de treball de cap de Cultura, Joventut, Festes i Esports, en el termini que determine la Corporació municipal, que no podrà ser superior a trenta dies comptats a partir del següent al qual li siga notificat el nomenament»





Segon. Publicar aquesta modificació en el Butlletí Oficial de la Província de València i Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Tercer. Donar trasllat als i les representants del personal, membres de l'òrgan de selecció.



Alfafar, 3 d'octubre de 2022.– L'alcaldessa accidental: Empar Martín Ferriols.

Mapa web