Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Callosa de Segura. Extracte de la convocatòria per a cobrir per funcionari o funcionària de carrera una plaça d'administratiu o administrativa, enquadrada en l'escala d'administració general, grup de classificació C, subgrup C1.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9461 de 02.11.2022
Número identificador:  2022/9716
Referència Base de Dades:  009547/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Callosa de Segura



Extracte de la convocatòria per a cobrir per funcionari o funcionària de carrera una plaça d'administratiu o administrativa, enquadrada en l'escala d'administració general, grup de classificació C, subgrup C1. [2022/9716]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 197, de data 17.10.2022, s'han publicat les bases que han de regir la convocatòria per a cobrir per funcionari de carrera una plaça d'administratiu/iva, enquadrada en l'escala d'administració general, grup de classificació C, subgrup C1 i altres emoluments que corresponguen, segons la legislació vigent i acords municipals. Sistema de selecció: concurs-mèrits.



El termini de presentació d'instàncies serà de 10 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació del present anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb la present convocatòria es publicaran únicament en el tauler d'edictes municipal de la web de l'Ajuntament i, si és el cas, en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant.

Cosa que es fa pública, per a general coneixement i als oportuns efectes.



Callosa de Segura, 20 d'octubre de 2022.– L'alcalde: Manuel Martínez Sirvent.

Mapa web