Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Montserrat. Bases i convocatòria per a cobrir en propietat dues places d'oficials de la Policia Local vacants en la plantilla municipal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9461 de 02.11.2022
Número identificador:  2022/9692
Referència Base de Dades:  009552/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Montserrat



Bases i convocatòria per a cobrir en propietat dues places d'oficials de la Policia Local vacants en la plantilla municipal. [2022/9692]

Aprovades per la Resolució d'alcaldia núm. 2073, de 05.10.2022, les bases i la convocatòria per a cobrir en propietat dues places d'oficials de la Policia Local vacants en la plantilla municipal, classificades en el grup B, corresponents a l'escala d'administració especial, serveis especials, escala executiva, en el torn de promoció interna ordinària, amb el sistema de selecció de concurs oposició, es dona compte que el text íntegre d'aquestes s'han publicat en el BOP núm. 199 de 17.10.2022, i en la seu electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament (https://www.montserrat.es), Portal de Transparència (C. Recursos/C.4. RR. HH./C4.3. Processos de selecció de personal) i en el tauler d'anuncis.



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan pertoquen de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província, en la seu electrònica d'aquest (https://www.montserrat.es), Portal de Transparència (C. Recursos/C.4. RR. HH./C4.3. Processos de selecció de personal) i en el tauler d'anuncis.

Cosa que comunique als efectes oportuns.



Montserrat, 20 d'octubre de 2022.– L'alcalde: Josep M. Mas i Garcia.

Mapa web