Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Calp. Bases de la convocatòria 20/13 del procés selectiu per a cobrir per personal funcionari de carrera dues places d'oficial de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8961 de 26.11.2020
Número identificador:  2020/10054
Referència Base de Dades:  009585/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Calp



Bases de la convocatòria 20/13 del procés selectiu per a cobrir per personal funcionari de carrera dues places d'oficial de policia local. [2020/10054]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 221 de data 19 de novembre de 2020, s'han publicat les noves bases que han de regir la convocatòria 20/13, per a cobrir per personal funcionari de carrera dues places d'oficial de policia local, promoció interna i promoció interadministrativa, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local (escala executiva), grup B i la resta d'emoluments que corresponguen segons la legislació vigent i acords municipals. Sistema de selecció: concurs oposició.



El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament al tauler d'edictes municipal i, si escau, en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i en la pàgina web de l'Ajuntament.

Cosa que es fa pública, per a general coneixement i oportuns efectes.



Calp, 20 de novembre de 2020. La tercera tinent d'alcalde: Ana Isabel Perles Ribes.

Mapa web