Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Burjassot. Convocatòria de procés selectiu per a la provisió en propietat d'onze places d'agent de policia local, escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, enquadrades en l'escala bàsica, grup C, subgrup C1, mitjançant el sistema de concurs oposició, així com la formació de borsa.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9462 de 03.11.2022
Número identificador:  2022/9455
Referència Base de Dades:  009601/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Burjassot



Convocatòria de procés selectiu per a la provisió en propietat d'onze places d'agent de policia local, escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, enquadrades en l'escala bàsica, grup C, subgrup C1, mitjançant el sistema de concurs oposició, així com la formació de borsa. [2022/9455]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 197, de data 13 d'octubre de 2022, s'han publicat íntegrament les bases i convocatòria per a la provisió en propietat d'onze places d'agent de policia local, escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, enquadrades en l'escala bàsica, grup C, subgrup C1, mitjançant el sistema de concurs oposició, així com la formació de borsa.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria, quan siguen procedents d'acord amb les bases de la convocatòria, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Burjassot, 13 d'octubre de 2022.– L'alcalde president: Rafael Garcia Garcia.

Mapa web