Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Gata de Gorgos. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir el lloc de treball d'encarregat o encarregada de la Brigada d'Obres.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8674 de 11.11.2019
Número identificador:  2019/10301
Referència Base de Dades:  009624/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, D/C2
      Descriptors toponímics: Gata de Gorgos



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir el lloc de treball d'encarregat o encarregada de la Brigada d'Obres. [2019/10301]

Acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Gata de Gorgos per la qual s'aproven les bases i la convocatòria per a cobrir el lloc de treball d'encarregat/da de la Brigada d'Obres per concurs oposició.



Per mitjà de l'Acord de la Junta de Govern Local de data 17 d'octubre de 2019 es van aprovar les bases i la convocatòria per a cobrir el lloc de treball d'encarregat/da de la Brigada d'Obres per concurs oposició, publicades íntegrament en el BOP de 23 d'octubre de 2019 número 210.



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci en el BOE.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan pertoque de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València i en la seu electrònica d'aquest ajuntament.



Gata de Gorgos, 28 d'octubre de 2019.– L'alcalde: Josep Francesc Signes Costa.

Mapa web