Ficha disposicion

Ficha disposicion





Convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball pel procediment d'urgència per a la contractació temporal del lloc d'auxiliar d'orquestra en la Fundació de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts Reina Sofia.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8676 de 13.11.2019
Número identificador:  2019/10625
Referència Base de Dades:  009707/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, C/C1



Convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball pel procediment d'urgència per a la contractació temporal del lloc d'auxiliar d'orquestra en la Fundació de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts Reina Sofia. [2019/10625]

Mitjançant una resolució del director general de la Fundació de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts Reina Sofia, s'ha convocat una borsa d'ocupació temporal de caràcter extraordinari per a auxiliar d'orquestra, la qual està en procés de constitució.

Mentre es constitueix la borsa esmentada en el paràgraf anterior, i davant de l'actual situació de cobrir les necessitats immediates, a través d'aquest anunci es fa pública la convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball temporal de necessitat urgent (provisional) per a efectuar la contractació laboral temporal d'auxiliar d'orquestra.



Les bases íntegres d'aquesta convocatòria es poden consultar en el portal d'ocupació de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia (https://www.lesarts.com/empleo-palau-de-les-arts/).



València, 5 de novembre de 2019.– El director general de la Fundació de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts Reina Sofia: José C. Monforte Albalat.

Mapa web