Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Benicàssim. Anunci de les bases específiques per a la provisió per funcionaris o funcionàries de carrera de diverses places vacants en la plantilla.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9465 de 08.11.2022
Número identificador:  2022/9817
Referència Base de Dades:  009814/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Benicàssim



Anunci de les bases específiques per a la provisió per funcionaris o funcionàries de carrera de diverses places vacants en la plantilla. [2022/9817]

Bases específiques per a la provisió per funcionaris o funcionàries de carrera de diverses places vacants en la plantilla.



– En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 119, de 4 d'octubre de 2022, es van publicar les bases específiques per a la provisió en propietat, mitjançant concurs oposició, torn de promoció interna, d'una plaça d'enginyer de camins, canals i ports, pertanyent al grup A, subgrup A1, corresponent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, tècnic superior.



– En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 123, de 13 d'octubre de 2022, es van publicar les bases específiques per a la provisió en propietat, mitjançant concurs oposició, torn de promoció interna, d'una plaça d'arquitecte tècnic, pertanyent al grup A, subgrup A2, corresponent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, tècnic mitjà.



– En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 123, de 13 d'octubre de 2022, es van publicar les bases específiques per a la provisió en propietat, mitjançant concurs oposició, torn de promocion interna, de cinc places d'administratiu pertanyents al grup C, subgrup C1, corresponents a l'escala d'administració general, subescala administrativa.



El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el BOE.



Cosa que es fa pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per a general coneixement i de les persones interessades.



Benicàssim, 19 d'octubre de 2022.– L'alcaldesa: Susana Marqués Escoín.

Mapa web