Ficha disposicion

Ficha disposicion





ACORD de 13 de setembre de 2022, adoptat per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-real, referent a l'aprovació definitiva de les bases per a la convocatòria de places d'oficial o oficiala de la Policia Local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9466 de 09.11.2022
Número identificador:  2022/10208
Referència Base de Dades:  009878/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Vila-real



ACORD de 13 de setembre de 2022, adoptat per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-real, referent a l'aprovació definitiva de les bases per a la convocatòria de places d'oficial o oficiala de la Policia Local. [2022/10208]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 117, de data 29 de setembre de 2022, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria realitzada per l'Ajuntament de Vila-real per a la cobertura en propietat de cinc places vacants en el cos de la Policia Local, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, especialitat escala executiva, categoria oficial/a, classificades en el grup de titulació B, mitjançant el sistema concurs oposició, de les quals, tres places en promoció interna ordinària, una plaça en promoció interna interadministrativa i una plaça en torn de mobilitat.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquesta convocatòria serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado (BOE).

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es faran públics de conformitat amb les bases i, en tot cas, en la seu electrònica de l'Ajuntament (pàgina web www.vila-real.es).



Vila-real, 29 de setembre de 2022.– L'alcalde: José Benlloch Fernández.

Mapa web