Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ d'11 de novembre de 2019, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8682 de 21.11.2019
Número identificador:  2019/11050
Referència Base de Dades:  009933/2019
 



RESOLUCIÓ d'11 de novembre de 2019, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), de convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de la plaça de director econòmic o directora econòmica d'aquesta entitat (LD/03/2019). [2019/11050]

En la plantilla del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV) es troba vacant la plaça de director o directora econòmic que es considera oportú proveir.

De conformitat amb els articles 11.3 i 10.1 in fine del vigent conveni col·lectiu del CHGUV (BOP 04.04.2014), i en concordança amb l'article 80 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, les convocatòries de provisió per lliure designació consistiran en l'apreciació discrecional per l'òrgan competent de la idoneïtat de les persones candidates en relació amb els requisits i les funcions per a l'exercici de la plaça.

D'acord amb les competències atribuïdes per l'article 15.1 dels Estatuts refosos del CHGUV per a la gestió de l'Hospital General Universitari de València, en relació amb l'apartat primer de l'Acord de 12 de desembre de 2003, del Consell de Govern, sobre delegació d'atribucions en matèria de personal, de contractació administrativa i gestió econòmica, la Presidència del CHGUV resol:





Primer. Convocatòria

Convocar, mitjançant el sistema de lliure designació, la provisió de la plaça de la plantilla del CHGUV que s'especifica en l'annex II, d'acord amb les bases que es publiquen en l'annex I.



Segon. Publicitat

Publicar la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Tercer. Recursos

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, les persones interessades poden interposar, potestativament, un recurs de reposició davant de la Presidència del CHGUV en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, o, directament, un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació, davant dels jutjats contenciosos administratius de la ciutat de València, d'acord amb el que disposen els articles 114 i 115 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14 i 46 de la Llei 29/1998, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que s'estime convenient.



València, 11 de novembre de 2019.– La presidenta del CHGUV i consellera de Sanitat Universal i Salut Pública: Ana Barceló Chico.







ANNEX I

Bases de la convocatòria (LD/03/2019)



1. Objecte

Aquestes bases tenen per objecte regular la provisió, mitjançant el sistema de lliure designació, de la plaça de la plantilla del CHGUV que s'especifica en l'annex II.



2. Requisits que han de reunir les persones concursants

2.1. Posseir la nacionalitat espanyola o de qualsevol altre estat membre de la Unió Europea, i també d'aquells estats als quals, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, siga aplicable la lliure circulació de treballadors en els termes en què aquesta es troba definida en el Tractat constitutiu de la Unió Europea, o posseir aquest dret conforme amb el que es preveu en el Decret 543/2001, de 18 de maig, sobre accés a l'ocupació pública de l'Administració general de l'Estat i els seus organismes públics de nacionals d'altres estats als quals és aplicable el dret a la lliure circulació de persones treballadores.

2.2. Estar en possessió de la titulació universitària corresponent al grup de classificació professional A1, així com posseir capacitat adequada per a l'exercici del càrrec.

2.3. No haver sigut separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupació o càrrecs públics per resolució judicial per a exercir funcions similars a les que exercia en la plaça de la qual haguera sigut separat/ada o inhabilitat/ada. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se inhabilitat/ada o en situació equivalent, ni haver sigut sotmés/esa sanció disciplinària o equivalent que impedisca en el seu estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.

2.4. No excedir l'edat de jubilació ordinària que assenyale la normativa aplicable al règim jurídic de la persona participant.

2.5. Tindre la condició d'empleat/empleada públics amb caràcter laboral fix seleccionat en processos selectius de les administracions públiques, o funcionari/funcionària de carrera, o estatutari fix/estatutària fixa, del grup/subgrup A/A1 o equivalent, de conformitat amb la normativa aplicable en cada cas, amb plaça en el mateix Consorci Hospital General Universitari València o en qualsevol de les administracions participants en aquest.

No obstant això, hi podrà participar també, amb caràcter excepcional, personal alié a l'Administració o amb vinculació de caràcter temporal en aquesta, sempre que complisca els requisits enunciats en els subapartats anteriors. En aquest cas, el nomenament no podrà excedir el temps establit contractualment, i la persona designada haurà de presentar una memòria anual en la qual donarà compte a la persona titular de la Presidència del Consorci HGUV del resultat de la gestió efectuada i dels objectius assolits en relació amb els prèviament fixats. La provisió s'efectuarà conforme al règim laboral d'alta direcció regulat en el Reial decret 1382/1985, d'1 d'agost.



3. Acreditació dels requisits

Els requisits d'admissió hauran de reunir-se l'últim dia de termini de presentació d'instàncies i mantindre's al llarg de tot el procés.



4. Sol·licituds

4.1. Les persones interessades emplenaran la sol·licitud de participació, conforme amb el model que figura en l'annex III, i la presentaran preferiblement en el Registre General del CHGUV (av. Tres Creus, núm. 2, 46014 València), o mitjançant qualsevol de les formes previstes en la Llei del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas de presentar-la en una oficina de Correus, es farà en un sobre obert perquè la instància siga datada i segellada abans de ser certificada.

4.2. El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

4.3. El domicili que figure en la instància serà el considerat a l'efecte de notificacions.

4.4. Juntament amb la sol·licitud, les persones concursants hauran d'aportar la documentació, original o degudament compulsada, següent:

a) Document nacional d'identitat, o document equivalent per a les persones nacionals d'altres estats.

b) Títol universitari corresponent al grup de classificació professional A1. En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, credencial que acredite l'homologació que corresponga.

c) Currículum professional, en el qual es resumisca la formació acadèmica, l'experiència professional i de gestió, i també documentació justificativa dels mèrits al·legats.

d) Certificació expedida per l'òrgan competent, de complir amb el requisit establit en la base 2.5 d'aquesta convocatòria.

e) Memòria explicativa de les línies fonamentals i objectius a aconseguir en la plaça a la qual s'aspira, que incloga una anàlisi del lloc de treball, mitjans necessaris, propostes de millora en el desenvolupament de les funcions i totes aquelles altres qüestions que la persona aspirant considere d'interés o importància. L'extensió no podrà excedir els vint fulls.



5. Valoració i resolució

Una vegada finalitzat el termini de presentació, la Direcció de Recursos Humans del CHGUV donarà trasllat de les sol·licituds presentades a la comissió de valoració, a fi que aquesta realitze l'avaluació dels documents aportats per les persones concursants, així com la memòria del lloc de treball.

Després d'aquesta valoració, la comissió podrà procedir, si escau, a l'entrevista personal, de caràcter potestatiu. Aquesta entrevista serà pública i es realitzarà en acte únic o en el menor nombre de sessions necessàries amb la menor dilació possible en el temps. En l'entrevista es comprovaran i valoraran els coneixements del lloc sol·licitat, així com l'aptitud, eficàcia i experiència professional de la persona aspirant i totes les circumstàncies que calguen per al millor desenvolupament de les funcions. Es valorarà, a més, la capacitat d'iniciativa, productivitat i nivell de responsabilitat.

Una vegada finalitzat el procés, la comissió de valoració donarà trasllat de la proposta a la direcció del CHGUV, que la traslladarà a l'òrgan competent.

La proposta tindrà caràcter no vinculant però l'òrgan competent haurà de motivar-ne la no-assumpció.



6. Comissió de valoració

La comissió de valoració estarà composta per les persones següents:

Titulars

Presidenta: Inmaculada Renart López

Vocal 1: Javier Marco Franco

Vocal 2: Fernando Gironés Penadés

Secretària: Adelina Doménech Pérez



Suplents

President: Carlos Errando Oyonarte

Vocal 1: Alejandro Moner González

Vocal 2: Ignacio Micó Tormo

Secretari: Javier Prósper Pascual



La comissió de valoració tindrà la consideració d'òrgan col·legiat de l'Administració i li serà aplicable el que es disposa en els articles 15 i següents de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

La secretària de la comissió de valoració hi intervindrà amb veu però sense vot, de conformitat amb l'article 19.4 de l'esmentada Llei 40/2015, d'1 d'octubre.



7. Incorporació a la plaça

Resolució i nomenament

La persona aspirant seleccionada serà nomenada mitjançant una resolució de la presidència del CHGUV, que serà publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La convocatòria podrà ser declarada deserta, per acord motivat, quan no concórreguen aspirants idonis per a acomplir les funcions de la plaça.

En la resolució de la convocatòria s'indicarà el que siga procedent en relació amb la incorporació a la plaça de la persona seleccionada, i aquesta quedarà en la situació administrativa que li corresponga segons la seua vinculació i règim jurídic de procedència, quan la persona seleccionada pertanga a alguna de les administracions consorciades. En cas que la persona seleccionada no procedisca d'alguna de les administracions consorciades, la vinculació a la plaça es realitzarà conforme a la relació de caràcter especial d'alta direcció regulada en el dret laboral.

La persona nomenada per a l'exercici d'una plaça pel procediment de lliure designació, podrà ser destituïda discrecionalment per la mateixa autoritat que la va nomenar, sense perjudici de la previsió de l'article 84.3 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.









8. Vinculació

Aquestes bases vinculen el CHGUV, el Consell de Govern del Consorci Hospital General Universitari València i les persones que participen en aquest procés.



ANNEX II

Plaça que es convoca (LD/03/2019)



Denominació: director/a econòmic/a

Número: 48349

Àrea funcional: Direcció CHGUV

Grup de classificació professional-subgrup: A-A1

Complement de destinació: 28

Complement específic: 46

Forma de provisió: lliure designació

Funcions:

– Planificar, programar, dirigir, supervisar, i rendir comptes dels resultats respecte de les funcions específiques pròpies o encomanades.



– Dirigir i coordinar les unitats administratives dependents.

– En general, les establides en el Reglament d'organització, estructura i funcionament del CHGUV i en les normes de desplegament.

Mapa web