Ficha disposicion

Ficha disposicion





Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. RESOLUCIÓ de 20 de novembre de 2019, de la Secretaria Autonòmica de Seguretat i Emergències, per la qual es publica la llista definitiva de persones admeses i excloses per a la prova avaluadora del personal del Servei Específic d'Admissió que s'ha d'efectuar el mes de desembre de 2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8684 de 25.11.2019
Número identificador:  2019/11176
Referència Base de Dades:  010005/2019
 



RESOLUCIÓ de 20 de novembre de 2019, de la Secretaria Autonòmica de Seguretat i Emergències, per la qual es publica la llista definitiva de persones admeses i excloses per a la prova avaluadora del personal del Servei Específic d'Admissió que s'ha d'efectuar el mes de desembre de 2019. [2019/11176]

Dins del marc de la normativa de desplegament de la Llei 14/2010, de 3 de desembre, d'espectacles públics, activitats recreatives i establiments públics, la Resolució de 27 d'agost de 2019 (DOGV 8627, 04.09.2019) va aprovar les bases generals i la convocatòria de la prova avaluadora per a l'acreditació del personal del Servei Específic d'Admissió que s'ha de realitzar l'últim trimestre de 2019.

En virtut del procediment establit, la Resolució de 22 d'octubre de 2019, de la Secretaria Autonòmica de Seguretat i Emergències (DOGV 8665, de 28 d'octubre, amb la publicació de correcció d'errades en el DOGV 8667, de 30 d'octubre) va publicar la llista provisional d'admesos i exclosos per a la prova avaluadora esmentada. Així mateix, s'obria un termini de deu dies hàbils per a esmenar, per part dels aspirants, la documentació no aportada o aportada amb deficiències.

En aquest marc, l'article 5, paràgraf 3, de la Resolució de 27 d'agost, preveu que, en el termini de deu dies hàbils comptadors des de la finalització del termini d'esmena, la Secretaria Autonòmica de Seguretat i Emergències publique en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en els taulers d'anuncis del departament de les tres províncies la llista definitiva de persones admeses i excloses de la convocatòria. En aquesta publicació s'ha d'indicar l'hora i el lloc en els quals es farà la prova avaluadora.

Per tant, aquesta resolució, una vegada transcorreguts els terminis establits per a l'esmena de la documentació per part dels aspirants, té com a finalitat continuar el procediment iniciat seguint la tramitació establida en la Resolució de 27 d'agost.



Per tot això, i d'acord amb l'article 5 abans esmentat, en relació amb l'article 6 del Decret 5/2019, de 16 de juny, del president de la Generalitat, pel qual es determinen el nombre i la denominació de les conselleries, i les seues atribucions; l'article 77 i disposició addicional primera del Decret 105/2019, de 5 de juliol, del Consell, pel qual estableix l'estructura orgànica bàsica de la Presidència i de les conselleries de la Generalitat; i l'article 8 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, resolc:



Primer

Publicar, a proposta de la comissió avaluadora a la qual fa referència l'article 6 de la Resolució de 27 d'agost de 2019, la llista definitiva de persones admeses (annex I d'aquesta resolució) i la llista provisional de persones excloses (annex II) per a la prova avaluadora per a l'acreditació del personal del Servei Específic d'Admissió que s'ha de realitzar l'últim trimestre de 2019.



Segon

La realització de la prova avaluadora serà a les 09.00 hores del dia 4 de desembre de 2019.



Tercer

Els llocs de realització de les proves avaluadores del personal del Servei Específic d'Admissió seran:

– Província d'Alacant: CdT, Centre de Turisme Alacant. Adreça: carrer Mont Tossal, s/n, d'Alacant.

– Província de Castelló: dependències de la Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública a Castelló. Adreça: carrer Major, núm. 78, de Castelló de la Plana (Casa dels Caragols).

– Província de València: dependències de l'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut (EVES). Adreça: carrer de Juan de Garay, núm. 21, de València.



Quart

Les persones aspirants que hagen sigut excloses podran, en el termini establit en l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, interposar un recurs de reposició davant del secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, tal com estableix l'article 5.3 de la Resolució de 27 d'agost de 2019.



Cinqué

Les llistes definitives que consten en els annexos d'aquesta resolució incorporen les persones aspirants que no van ser incloses en la llista provisional publicada però que van acreditar amb posterioritat a aquesta publicació que havien presentat en termini la documentació exigida per a l'esmena requerida i que, per consegüent, tenien dret a poder realitzar les proves avaluadores previstes.



València, 20 de novembre de 2019.– El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències: José María Angel Batalla.

Mapa web