Ficha disposicion

Ficha disposicion





Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. RESOLUCIÓ de 9 de novembre de 2022, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es modifica la composició de la comissió de seguiment de les borses d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9468 de 11.11.2022
Número identificador:  2022/10555
Referència Base de Dades:  010033/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, personal de la Generalitat



RESOLUCIÓ de 9 de novembre de 2022, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es modifica la composició de la comissió de seguiment de les borses d'ocupació temporal. [2022/10555]

De conformitat amb l'article 12.1 de l'Ordre 18/2018, de 19 de juliol, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, sobre regulació de borses d'ocupació temporal per a proveir provisionalment llocs de treball de l'Administració de la Generalitat, estableix la composició de la comissió de seguiment de les borses d'ocupació temporal, i tenint en compte la necessitat actual de realitzar una nova modificació per raons organitzatives, i en ús de les atribucions conferides per l'esmentada ordre, aquesta Direcció General de Funció Pública resol:



Nomenar membre de la comissió de seguiment de les borses d'ocupació temporal Jesús Manuel Esquiu González, en substitució de Margarita Vilarrasa Balanzá.



València, 9 de novembre de 2022.– El director general de Funció Pública: David Alfonso Jarque.

Mapa web