Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Algorfa. Anunci de les bases i la convocatòria de procés selectiu per a reclassificació de funcionari amb categoria d'oficial de la Policia Local d'Algorfa en el grup de classificació professional B.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9468 de 11.11.2022
Número identificador:  2022/9902
Referència Base de Dades:  010034/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Algorfa



Anunci de les bases i la convocatòria de procés selectiu per a reclassificació de funcionari amb categoria d'oficial de la Policia Local d'Algorfa en el grup de classificació professional B. [2022/9902]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 198, de data 18 d'octubre de 2022, es troben publicades les bases aprovades per Resolució de l'Alcaldia núm. 2022-1317, de data 10 d'octubre de 2022, que han de regir el procés selectiu convocat per a reclassificació de funcionari amb categoria D, oficial de la Policia Local d'Algorfa en el grup de classificació professional B.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Les llistes d'aspirants admesos i exclosos i la composició del tribunal es faran públiques en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i en el tauler d'edictes de l'Ajuntament.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Algorfa, 25 d'octubre de 2022.– L'alcalde: Manuel Iván Ros Rodes.

Mapa web