Ficha disposicion

Ficha disposicion





Consell Local Agrari de Sagunt. Anunci de les bases de la convocatòria de procediments selectius d'estabilització de l'ocupació temporal



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9469 de 14.11.2022
Número identificador:  2022/9994
Referència Base de Dades:  010085/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Persones publicojurídiques
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions



Anunci de les bases de la convocatòria de procediments selectius d'estabilització de l'ocupació temporal (expedient 22/134).

[2022/9994]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 180, de 19 de setembre de 2022, apareixen publicades les bases generals referents a la convocatòria de procediments selectius d'estabilització de l'ocupació temporal (article 2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública) en el Consell Local Agrari de Sagunt (exp. 22/134).

S'han publicat, així mateix, en el Butlletí Oficial de la Província de València número 207, de 27 d'octubre de 2022, les bases específiques per a cobrir en propietat, mitjançant el sistema de concurs oposició, tres places de guarda rural, incloses en l'OOP 2021, aprovades per resolució de la presidència del Consell Local Agrari de Sagunt de 5 d'agost de 2022, que estan a la disposició de les persones interessades, a través del web de l'Ajuntament de Sagunt: www.aytosagunto.es.

La presentació de sol·licituds per a participar en les proves d'accés es farà bé en el Registre General d'Entrada del Consell Local Agrari, de l'Ajuntament de Sagunt, o en qualsevol de les formes que determina la legislació sobre procediment administratiu comú vigent, en el termini de vint dies hàbils comptats a partir de l'endemà a la publicació de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Els següents anuncis corresponents a aquest procediment selectiu es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València i en la pàgina web institucional.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.



Sagunt, 27 d'octubre de 2022.– El secretari delegat del Consell Local Agrari de Sagunt: Alberto Hernández Padilla.

Mapa web