Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 20 de novembre de 2019, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària, per la qual es publiquen els resultats provisionals corresponents al procés de cobertura de llocs temporals convocat mitjançant Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8686 de 27.11.2019
Número identificador:  2019/11275
Referència Base de Dades:  010091/2019
 



RESOLUCIÓ de 20 de novembre de 2019, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària, per la qual es publiquen els resultats provisionals corresponents al procés de cobertura de llocs temporals convocat mitjançant Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària. [2019/11275]

Primer

Mitjançant Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS), es va fer pública l'oferta de llocs temporals per a les categories d'auditor/a intern, administratiu/va, administratiu/va 50% jornada, auxiliar administratiu/va, tècnic/a mitjà de contractacions, tècnic/a mitjà econòmic-financer, tècnic/a mitjà de recursos humans i administratius/ves temporals.





Segon

Mitjançant Resolució de 10 d'octubre de 2019 (DOGV 16/10/19), del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS), es publiquen els resultats definitius corresponents a la fase de baremació de mèrits en el procés de cobertura de llocs temporals convocat mitjançant la Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària.



Tercer

D'acord amb el que s'estableix en la base sisena de l'esmentada convocatòria, una vegada realitzades les corresponents entrevistes per part de la comissió avaluadora es va elevar al director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària, proposta que contenia els resultats del procés i l'adjudicació provisional.



Quart

De conformitat amb l'exposat en l'apartat anterior es publica la proposta d'adjudicació provisional del procés convocat mitjançant Resolució d'11 de juliol de 2018, de les categories d'auditor/a intern, administratiu/va, administratiu/va 50% jornada, tècnic/a mitjà de contractacions, tècnic/a mitjà econòmic-financer, tècnic/a mitjà de recursos humans i administratius/ves temporals.



Cinqué

Els candidats/as disposen d'un termini de 10 dies hàbils comptats a partir de l'endemà al de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana per a presentar les al·legacions que consideren convenients, de conformitat amb el que s'estableix en l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Sisé

Els escrits d'al·legacions es dirigiran a la comissió avaluadora i s'hauran de presentar en el registre d'entrada dels serveis centrals de IVASS situats en la C/ Amadeu de Savoia, núm. 2, València 46010, en els serveis territorials de Castelló situats en la C/ Tenerías, núm. 43 baix de Castelló de la Plana-12003 i en els serveis territorials d'Alacant situats en la C/ Emilio Hernández Selva, núm. 117- Elx-03206. Així mateix, els escrits d'al·legacions es podran presentar per qualsevol altre mitjà dels previstos en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





Seté

Examinades les al·legacions, la comissió avaluadora formularà proposta al director general, que dictarà resolució, formalitzant la proposta de resolució definitiva.



València, 20 de novembre de 2019.- El director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social -Sanitaria: Ángel Bonafé Osca.

Mapa web