Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dolores. Extracte de la convocatòria i les bases que han de regir el procés de promoció interna per a proveir en propietat una plaça d'oficial o oficiala de la Policia Local com a personal funcionari, vacant en la plantilla i inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9470 de 15.11.2022
Número identificador:  2022/10624
Referència Base de Dades:  010115/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Dolores



Extracte de la convocatòria i les bases que han de regir el procés de promoció interna per a proveir en propietat una plaça d'oficial o oficiala de la Policia Local com a personal funcionari, vacant en la plantilla i inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019. [2022/10624]

Per la Resolució de l'Alcaldia núm. 2022/1689, de data 14 d'octubre de 2022, de l'Ajuntament de Dolores (Alacant), han estat aprovades la convocatòria i bases per a la selecció de la plaça d'oficial de la Policia Local esmentada.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 200, de 20 d'octubre de 2022, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a la cobertura en propietat per promoció interna:



Una plaça d'oficial de la Policia Local, com a personal funcionari, vacant en la plantilla i inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019, en els termes en què figuren en l'expedient.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Boletín Oficial del Estado.

Els altres anuncis referents als processos de la convocatòria es publicaran en el BOP, i a partir del començament de les proves en el tauler d'anuncis i pàgina web de l'Ajuntament, i no és necessari efectuar notificacions o avisos individuals als opositors i les opositores sobre el desenvolupament de les proves.



Dolores, 9 de novembre de 2022.– L'alcalde: José Joaquín Hernández Sáez.

Mapa web