Ficha disposicion

Ficha disposicion





Empresa Municipal de Transports de València, SAU. Convocatòria del procés selectiu per a la cobertura d'un lloc de treball de l'oferta d'ocupació pública, de titulat o titulada mitjans en Enginyeria, en l'Àrea d'Enginyeria.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9471 de 16.11.2022
Número identificador:  2022/10565
Referència Base de Dades:  010172/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Persones publicojurídiques
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau



Convocatòria del procés selectiu per a la cobertura d'un lloc de treball de l'oferta d'ocupació pública, de titulat o titulada mitjans en Enginyeria, en l'Àrea d'Enginyeria. [2022/10565]

Es dona a conéixer la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura del lloc de treball de l'oferta d'ocupació pública de l'Empresa Municipal de Transport de València (d'ara en avant EMT) de l'any 2022.

Aquest procés selectiu es regirà per les bases, els annexos i el que es preveu en tals documents, i seguirà les indicacions dirigides a les persones aspirants per la Direcció d'EMT o per l'òrgan tècnic de selecció, segons les seues respectives competències, que es facen públiques a través de la pàgina web d'EMT: www.emtvalencia.es

Igualment, a través d'aquesta seu s'informarà sobre les formes, dates i terminis d'admissió de sol·licituds i seguiment del procés.

La present resolució tindrà els efectes que procedisquen d'acord amb les seues característiques i naturalesa a partir de l'endemà de la publicació. Contra aquesta, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació; potestativament, s'hi podrà interposar recurs de reposició en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació, davant el mateix òrgan que l'ha dictada.





València, 8 de novembre de 2022.– La directora gerent d'EMT València: Marta Serrano Balbuena.

Mapa web