Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 7 de novembre de 2019, de la sotssecretària de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es designa l'òrgan tècnic de selecció del procés selectiu per a la contractació indefinida de la persona que ocupe la Secretaria Tècnica de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana en torn lliure.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8689 de 02.12.2019
Número identificador:  2019/11463
Referència Base de Dades:  010201/2019
 



RESOLUCIÓ de 7 de novembre de 2019, de la sotssecretària de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es designa l'òrgan tècnic de selecció del procés selectiu per a la contractació indefinida de la persona que ocupe la Secretaria Tècnica de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana en torn lliure. [2019/11463]

Mitjançant la Resolució de 28 de juny de 2019, de la Direcció General de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia, es va convocar el procés de selecció per a la contractació indefinida del lloc de secretari o secretària tècnics de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (DOGV 8586, 08.07.2019).

La base 6 de la convocatòria esmentada estableix que, per a l'execució del procés selectiu, «es constituirà un òrgan tècnic de selecció, la composició del qual serà publicada per mitjà d'una resolució de la Sotssecretaria de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport».

D'acord amb el que s'exposa, a proposta de la Direcció General de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia, i en virtut de la competència atribuïda per l'apartat dotzé del II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, resolc:





Primer

Nomenar les persones que compondran l'òrgan tècnic de selecció previst en la convocatòria esmentada, en els termes següents:

Titulars

– Presidenta: Ana Mateo Martín, gerent de l'Orquestra Simfònica del Principat d'Astúries i presidenta de l'Associació Espanyola d'Orquestres Simfòniques (AEOS).

– Vocals:

· Vicent Ros Peydró, director del Palau de la Música de València.

· Leonardo Marqués Coloma, secretari tècnic del Cor de la Generalitat Valenciana.

– Secretària: Elisa Sansano Gil, cap de Gestió de Persones de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia.



Segon

Aquesta resolució entrarà en vigor a partir de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, es podrà interposar un recurs d'alçada en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana davant del mateix òrgan que ha dictat l'acte que s'ha recorregut, o davant del conseller d'Educació, Cultura i Esport, òrgan competent per a resoldre'l, d'acord amb el que es disposa als articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



València, 7 de novembre de 2019.– La sotssecretària de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport: Eva María Coscollá Grau.

Mapa web