Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 30 de setembre de 2022, de la Universitat d'Alacant, per la qual es convoca procés selectiu per a l'ingrés en escala bàsica de consergeria i suport de la Universitat d'Alacant



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9473 de 18.11.2022
Número identificador:  2022/9357
Referència Base de Dades:  010277/2022
 



RESOLUCIÓ de 30 de setembre de 2022, de la Universitat d'Alacant, per la qual es convoca procés selectiu per a l'ingrés en escala bàsica de consergeria i suport de la Universitat d'Alacant (grup C, subgrup C2) pel sistema de concurs oposició. Referència D05/22. [2022/9357]

En compliment del que disposen els articles 183 i 184 dels Estatuts d'aquesta universitat, aprovats per Decret 25/2012, de 3 de febrer, del Consell (DOGV 9 de febrer), i amb la finalitat d'atendre les necessitats de personal d'administració i serveis, aquesta universitat, fent ús de les competències que li atribueixen l'article 2.2 e) de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, així com els Estatuts d'aquesta universitat, i publicat l'Acord del Consell de Govern de la Universitat pels quals s'aprova l'oferta d'ocupació pública que conté la taxa addicional per a l'estabilització de l'ocupació temporal del personal funcionari d'administració i serveis de l'any 2021, en el DOGV amb data 23 de desembre de 2021 i la seua modificació publicada en el DOGV de 27 de juliol de 2022, acorda convocar procés selectiu per a cobrir 13 places que compleixen amb les condicions establides en l'article 2.1 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, a través de l'ingrés en l'escala bàsica de consergeria i suport de la Universitat d'Alacant (grup C, subgrup C2). La convocatòria d'aquestes places ha sigut autoritzada per Resolució de la de Direcció General d'Universitats.





Bases de la convocatòria



1. Normes generals

1.1. Es convoca procés selectiu per a cobrir 13 places del grup C, subgrup C2, escala bàsica de consergeria i suport (referència D05/22), pel sistema general d'accés lliure, per a ocupar llocs de l'itinerari professional d'administració especial consergeria en la Universitat d'Alacant.

1.1.1. Del total de places, se'n reserva 1 per a ser coberta per persones amb diversitat funcional. En aquest cas, el personal aspirant haurà d'acreditar un grau de discapacitat igual o superior al 33 %.

1.1.2. En el supòsit que aquesta plaça no siga coberta per persones amb diversitat funcional, s'acumularà a les places de torn general.

1.1.3. El personal aspirant només podrà participar pel torn general o pel contingent de reserva.

D'acord amb el que preveu l'acord de Consell de Govern de la Universitat d'Alacant de 27 de gener de 2022, pel qual s'aprova el IV Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes de la Universitat d'Alacant, i amb l'article 61.2.f de la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Generalitat, de la funció pública valenciana, es fa constar que la distribució percentual en l'escala bàsica de consergeria i suport, itinerari professional d'administració especial consergeria és de 68,62 % dones i 31,38 % homes, i, per tant, hi ha infrarepresentació d'homes.



1.2. A aquesta convocatòria li seran aplicables la Llei orgànica 6/2001, d'universitats; el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic; la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Generalitat, de la funció pública valenciana; el Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana; la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública; el Decret 25/2012, de 3 de febrer, del Consell, pel qual s'aprova l'Estatut de la Universitat d'Alacant (DOGV 9 de febrer); l'acord de la Mesa Negociadora aprovat pel Consell de Govern amb data 28 de juliol de 2022, que regula els sistemes selectius derivats de la Llei 20/2021, corresponents a les taxes addicionals per a la consolidació d'ocupació i estabilització d'ocupació temporal (OE 2021 i OE 2022); la Instrucció de la Secretaria General i de la Gerència de la Universitat d'Alacant amb data 8 de novembre de 2019, per la qual s'estableix l'obligatorietat d'utilitzar mitjans electrònics per a la presentació de sol·licituds, les comunicacions, les notificacions i la resta de la tramitació en els processos de selecció per a l'accés a les escales funcionarials del personal d'administració, i altra normativa d'aplicació general.



1.3. El procediment de selecció serà el de concurs oposició, que constarà d'una fase d'oposició, de caràcter obligatori i eliminatori, i una fase de concurs.

1.4. Fase d'oposició. Es realitzarà un únic exercici eliminatori que consistirà en un qüestionari amb 4 respostes alternatives en cada pregunta de les quals només una serà la correcta. Les preguntes estaran relacionades amb la totalitat del temari que figura com a annex I. Constarà com a màxim de 150 preguntes i la durada no podrà ser superior a 120 minuts. Es valorarà de 0 a 60 punts. Cada pregunta contestada erròniament tindrà una penalització d'un terç sobre les correctes, i les contestacions en blanc no penalitzaran.

La puntuació mínima per a superar aquest exercici serà de 30 punts.



La puntuació d'aquest exercici es calcularà aplicant la fórmula següent:

Puntuació = [(nombre d'encerts – nombre d'errors x 1/3) / nombre total preguntes vàlides de l'exercici] x nota màxima de l'exercici



1.5. Fase de concurs. Es valoraran els mèrits acreditats per les persones aspirants que hagen superat la fase d'oposició. Només podran ser considerats els mèrits obtinguts fins al dia en què concloga el termini de presentació de sol·licituds d'admissió al procés selectiu d'aquesta convocatòria, i únicament computaran fins a aquest moment.



No es valoraran els mèrits al·legats amb posterioritat al dia de finalització de la presentació de mèrits de la fase de concurs ni els mèrits que, havent-se al·legat, no hagen sigut acreditats degudament segons el que estableix la base 6.8.1.

La valoració màxima del concurs serà de 40 punts.

El concurs, que no tindrà caràcter eliminatori, farà referència a aptituds, coneixements i experiència de les candidates o els candidats d'acord amb aquest barem:

Mèrits professionals: Fins a un màxim de 32 punts.

Es valorarà l'experiència professional a raó de:

– 0,18 punts per cada mes complet de serveis prestats en la Universitat d'Alacant en les escales auxiliar i bàsica de consergeria i suport, així com en categories laborals equivalents.

– 0,09 punts per cada mes complet de serveis prestats en la Universitat d'Alacant en escales o categories laborals diferents de les anteriors.



– 0,072 punts per cada mes complet de serveis prestats en altres universitats públiques en categories, cossos o escales del subgrup C2 equivalents a l'escala auxiliar i a l'escala bàsica de consergeria i suport.



– 0,036 punts per cada mes complet de serveis prestats en altres administracions públiques en categories, cossos o escales del subgrup C2 equivalents a l'escala auxiliar i a la bàsica de consergeria i suport.



En cap cas es valorarà l'experiència professional com a personal eventual.

Per a obtenir el nombre de mesos complets de serveis prestats es comptabilitzarà el nombre de mesos entre la data d'inici i la data de finalització de cada període. Els dies sobrants de cada període i els dies dels períodes de duració inferior a un mes se sumaran i es dividiran entre 30. S'entendrà com a nombre de mesos addicionals a computar la part sencera del nombre que resulte d'aquest quocient.

Mèrits acadèmics i altres mèrits: Fins a un màxim de 8 punts.

Titulació. 1 punt per estar en possessió o haver abonat els drets per a l'expedició de titulació acadèmica oficial superior a la legalment exigida per a l'ingrés en l'escala que es convoca.

Coneixements de valencià. Fins a un màxim de 2 punts segons aquesta escala:



Nivell Puntuació

B1 0,25 punts

B2 0,75 punts

C1 1,5 punts

C2 2 punts





La valoració del coneixement del valencià s'efectuarà puntuant exclusivament el nivell més alt acreditat.

Idioma estranger. Fins a un màxim d'1 punt. Es valorarà el coneixement de llengües oficials de la Unió Europea, diferents de l'espanyola, segons els nivells del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR) especificades. En el cas dels idiomes arreplegats en la taula d'equivalències de certificats de llengües estrangeres de la UA, seran valorades, a més, aquelles certificacions reconegudes en aquesta, segons la distribució següent:.



Nivell Puntuació

A1 0,10 punts

A2 0,20 punts

B1 0,40 punts

B2 0,60 punts

C1 0,80 punts

C2 1 punt





Es puntuarà exclusivament el nivell més alt acreditat per a cada idioma.

Superació d'exercicis. Fins a un màxim de 4 punts. Es valoraran els exercicis eliminatoris superats en els processos selectius, dels quals a continuació es detallen les referències, convocats per aquesta Universitat, a raó de 0,5 punts cadascun:

– Resolució de 29 de gener de 2003 (DOGV 06.02.2003), corresponent a la convocatòria de procés selectiu per a l'accés a l'escala auxiliar de la Universitat d'Alacant.

– Resolució de 9 de novembre de 2004 (DOGV 10.12.2004), corresponent a la convocatòria de procés selectiu per a l'accés a l'escala auxiliar de la Universitat d'Alacant. Referència D01/04.

– Resolució de 29 de març de 2007 (DOGV 25.04.2007), corresponent a la convocatòria de procés selectiu per a l'accés a la bàsica de consergeria i suport. Referència D01/07.

– Resolució de 27 de maig de 2021 (DOGV 07.06.2021), corresponent a la convocatòria de procés selectiu per a l'accés a l'escala auxiliar. Referència D01/21.

– Resolució de 3 de novembre de 2021 (DOGV 11.11.2021), corresponent a la convocatòria de procés selectiu per a l'accés a l'escala auxiliar. Referència D03/21.

1.6. De la resolució d'aquesta convocatòria no se'n constituirà borsa de treball.



2. Requisits de les candidates o candidats

2.1. Per a ser admès a la realització del procés selectiu, les o els aspirants hauran de reunir els requisits següents:

2.1.1. Tenir la nacionalitat espanyola, ser nacional dels estats membres de la Unió Europea o estar inclòs en l'àmbit d'aplicació dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya en els quals siga aplicable la lliure circulació de treballadors, en els termes establits en l'apartat 1 de l'article 63 de la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Generalitat, de la funció pública valenciana. També hi podran participar el cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguen separats de dret i els seus descendents i els del seu cònjuge sempre que no estiguen separats de dret, siguen menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents.

2.1.2. Tenir complits els setze anys i no excedir l'edat màxima de jubilació forçosa.

2.1.3. Estar en possessió del títol de graduat en educació secundària obligatòria o equivalent. En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger cal tenir la credencial que n'acredite l'homologació o equivalència.



2.1.4. Disposar de les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l'exercici de les funcions o tasques corresponents.

2.1.5. No haver sigut separada o separat mitjançant procediment disciplinari de cap administració pública, universitat pública, o òrgan constitucional o estatutari i no estar inhabilitada o inhabilitat penalment per a l'exercici de funcions públiques. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no estar en inhabilitació o en situació equivalent ni haver sigut sotmesa o sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, al seu estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.



2.1.6. No pertànyer com a personal funcionari de carrera a la mateixa escala objecte de la convocatòria.

2.2. Tots els requisits enumerats en la base 2.1 s'han de complir en el dia de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-los fins al moment de la presa de possessió com a personal funcionari de carrera.

El personal aspirant que durant el desenvolupament del procés i abans que concloga deixe de complir amb algun dels requisits o condicions exigits, haurà de presentar el desistiment al procés. En cas contrari, i una vegada detectat que els personal aspirant incompleix algun dels requisits i condicions, es procedirà d'ofici a excloure'l del procés.





3. Sol·licituds

3.1. En virtut de la Instrucció de Secretaria General i de la Gerència de la Universitat d'Alacant per la qual s'estableix l'obligatorietat d'utilitzar mitjans electrònics (https://ssyf.ua.es/va/seleccionpas/documentos/normativa/instrucciones-medios-electronicos-procesos-pas.pdf), els qui vulguen prendre part en aquest procés selectiu presentaran, en el termini de 10 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la data de publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado, la sol·licitud corresponent, que es formalitzarà a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.ua.es/ o en aquesta adreça: https://cvnet.cpd.ua.es/eadmua/Tramites?pIdioma=valenciano, seleccionant el tràmit establit: Sol·licitud per a oposicions del PAS.



En aquesta mateixa aplicació caldrà d'adjuntar la documentació que s'indica en aquesta mateixa base escanejada en format JPG, JPEG, PDF, DOC o DOCX. Es recomana una resolució de 200ppp i escaneig en blanc i negre. La mida màxima de tota la documentació que s'hi adjunte no podrà superar els 350 Mb.

Els mitjans electrònics que s'usaran en la tramitació de les sol·licituds seran els determinats en la Seu Electrònica. En la Guia per al tràmit de sol·licitud per a oposicions del PAS, que està disponible en la pàgina web del Servei de Selecció i Formació, Selecció i Provisió PAS, es pot consultar tota la informació relativa al procés de presentació de sol·licituds.

3.2. Drets d'examen i forma de pagament

3.2.1. Els drets d'examen seran de 9 euros, després d'aplicar la bonificació temporal de l'import de les taxes establit en l'article 2 del Decret llei 2/2022, de 22 d'abril, del Consell, per a la reducció temporal de l'import de les taxes pròpies i preus públics de la Generalitat per a fer front a l'impacte de la inflació.

Es podrà abonar amb targeta o mitjançant BIZUM directament des de l'aplicació quan es faça la sol·licitud o accedir posteriorment des de l'expedient d'administració electrònica.

Si no es vol fer el pagament mitjançant targeta o BIZUM, es podrà obtenir la carta de pagament i fer el pagament de les taxes en les entitats financeres: Sabadell, Santander i CaixaBank directament en l'oficina bancària, en els seus caixers, o bé amb la banca en línia.

3.2.2. D'acord amb l'article 18.1-2. de la Llei 20/2017, de 28 de desembre, de la Generalitat, de taxes, estan exempts del pagament de la taxa establida en el punt anterior:

a) Les o els aspirants que tinguen reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33 %. Per a beneficiar-se d'aquesta exempció caldrà adjuntar certificació de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives o òrgans competents d'altres administracions públiques, que acredite el grau de discapacitat igual o superior al 33 %.

b) Els membres de famílies nombroses de categoria especial o de famílies monoparentals de categoria especial. Per a beneficiar-se de l'exempció caldrà adjuntar a la sol·licitud la fotocòpia de la documentació oficial en vigor que acredite la condició esmentada.

c) Les víctimes d'actes de violència sobre la dona que acrediten aquesta condició mitjançant qualsevol dels mitjans de prova previstos en l'article 9.1 i 9.2 de la Llei 7/2012, de 23 de novembre, de la Generalitat, integral contra la violència sobre la dona en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

d) Les persones que estiguen en situació d'exclusió social, acreditada per l'òrgan competent en matèria de benestar social de l'ajuntament de residència.

3.2.3. D'acord amb el que estableix l'article 18.1-6. de la Llei 20/2017, de 28 de desembre, de la Generalitat, de taxes, es beneficiaran d'una bonificació del 50 % de la taxa, els membres de famílies nombroses de categoria general o de famílies monoparentals de categoria general.

3.2.4. Si el pagament abonat no es correspon amb l'import de la taxa, per a esmenar-ho s'haurà de realitzar el pagament de la taxa completa que corresponga i, posteriorment, sol·licitar la devolució de la quantitat abonada inicialment.

3.2.5. En cap cas, el pagament de la taxa serà substitutiu de la presentació dins del termini i en la forma escaient de la sol·licitud.

3.2.6. Només escaurà la devolució dels drets d'examen si el procés selectiu no es realitza per causa imputable a l'administració convocant, o en cas de renúncia de la persona aspirant a continuar participant en el procés sempre que es produïsca durant el termini de presentació de sol·licituds, o que la taxa abonada siga superior, i, en aquest cas, es retornarà la diferència.

3.3. Documentació que cal adjuntar a la sol·licitud en l'apartat «Documents adjunts», en format JPG, JPEG, PDF, DOC o DOCX, i amb una resolució recomanada de 200ppp i escanejada en blanc i negre:

3.3.1. Fotocòpia del DNI. Els qui no tinguen la nacionalitat espanyola i tinguen dret a participar en el procés hauran de presentar fotocòpia del document que acredite la seua identitat, edat i nacionalitat i, si escau, els documents que acrediten el vincle de parentiu i el fet de viure a expenses o estar a càrrec del nacional d'un altre estat amb el qual tinguen aquest vincle. Així mateix, hauran de presentar una declaració que deixe constància que no s'ha produït una separació de dret del cònjuge i, en el seu cas, del fet que l'aspirant viu o està a càrrec seu. La documentació requerida en aquest punt haurà de ser adjuntada en l'apartat «DNI» o «Un altre document identificatiu».



3.3.2. En el cas d'exempció del pagament de la taxa o de bonificació d'aquesta, caldrà adjuntar la documentació requerida en els punts 3.2.2 o 3.2.3 en l'apartat «Justificant exempció / bonificació taxes».

3.3.3. Les persones aspirants amb discapacitat que vulguen sol·licitar adaptació de temps o mitjans per a la realització de l'exercici, hauran d'indicar-ho en la sol·licitud; en aquest cas serà requisit aportar l'informe sobre adaptació de la prova selectiva (temps o mitjans), expedit pel centre d'Avaluació de Persones amb Diversitat Funcional de la direcció territorial de la província corresponent. En el cas de no poder adjuntar-lo en el moment de la presentació de la sol·licitud, s'hi podrà adjuntar fins al dia de finalització d'esmenes a la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses. La documentació requerida en aquest punt haurà de ser adjuntada en l'apartat «Adaptació realització exercicis».

3.4. Les dades de caràcter personal que consten en la sol·licitud seran tractades per la Universitat d'Alacant en el seu caràcter de responsable, i incorporades a l'activitat de tractament «160 – Gestió de processos selectius i provisió de llocs de treball». La finalitat d'aquest tractament de dades personals serà la gestió i resolució de la convocatòria.



La legitimació d'aquest tractament es basa en el compliment d'una missió realitzada en interès públic. Les dades de la persona interessada no podran ser cedides llevat d'obligació legal. No estan previstes transferències internacionals. Els drets d'accés, rectificació, supressió, entre d'altres, en relació amb el tractament de les dades es podran exercir davant del gerent de la Universitat, mitjançant sol·licitud amb fotocòpia del document d'identitat, presentada en el Registre General de la Universitat d'Alacant, o bé a través de la Seu Electrònica (https://seuelectronica.ua.es). La Universitat ha designat un delegat de Protecció de Dades, amb el qual es pot contactar a través de l'adreça de correu electrònic (dpd@ua.es). Així mateix, informem que la persona interessada té dret a presentar una reclamació davant l'AEPD. A més, la UA disposa d'una política de privacitat que pot ser consultada en aquest lloc web: https://seuelectronica.ua.es/va/privadesa.html.



4. Admissió d'aspirants

4.1. En expirar el termini de presentació d'instàncies, la rectora de la Universitat d'Alacant dictarà una resolució, que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en els llocs previstos en la base 9, que contindrà la relació provisional d'aspirants admesos i exclosos, amb indicació de la causa d'exclusió.

4.2. Les persones aspirants excloses disposaran d'un termini de 10 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per a poder esmenar el defecte que n'haja motivat l'exclusió, accedint al seu expedient en Administració Electrònica.

En qualsevol cas, per a evitar errors i possibilitar l'esmena dins del termini, les o els aspirants comprovaran, no sols que figuren en la relació provisional d'aspirants admesos i exclosos, sinó que, a més, els seus noms i els dígits visibles del DNI consten correctament en aquesta relació.

4.3. Una vegada conclòs aquest termini, es publicarà una resolució que contindrà la relació definitiva de persones admeses i excloses. Aquesta resolució es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en els llocs previstos en la base 9.



5. Tribunals

5.1. Els membres del tribunal i el personal assessor se subjectaran en el seu règim i funcionament al que estableix l'article 15 i següents de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, a les causes generals d'abstenció i recusació contingudes en la llei esmentada, i al que preveu l'article 28 i següents del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana.

Els membres del tribunal hauran de reunir, a més, els requisits previstos en l'article 67 de la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Generalitat, de la funció pública valenciana.

5.2. Amb convocatòria prèvia de la presidenta o president, es constituirà el tribunal que requerirà l'assistència de la presidenta o president i secretària o secretari i la de la meitat, com a mínim, dels seus membres titulars o suplents.

5.3. Durant el procés selectiu, el tribunal resoldrà tots els dubtes que puguen sorgir en l'aplicació d'aquestes normes, així com el que s'haja de fer en els casos no previstos.

5.4. El tribunal podrà disposar la incorporació als seus treballs de personal assessor especialitzat per a les proves corresponents a l'exercici que estimen pertinents, el qual es limitarà a prestar la seua col·laboració en les especialitats tècniques respectives. La seua designació s'haurà de comunicar a la rectora de la Universitat i fer-se pública.

5.5. El tribunal qualificador adoptarà les mesures necessàries en els casos en què resulte necessari, de manera que les persones amb discapacitat disposen de condicions similars per a la realització de l'exercici que la resta de les persones participants. En aquest sentit, s'establiran, per a les persones amb discapacitat que ho sol·liciten, les adaptacions possibles en temps i mitjans per a la seua realització. Si en qualsevol moment del procés selectiu es suscitaren dubtes al tribunal respecte de la capacitat d'una persona aspirant per a l'exercici de les activitats desenvolupades habitualment pel personal funcionari de l'escala a què es refereixen aquestes proves, podrà sol·licitar el dictamen corresponent dels òrgans competents de la comunitat autònoma corresponent, i en aquest cas, podrà participar condicionalment en el procés selectiu, però quedarà en suspens la resolució definitiva sobre l'admissió o exclusió de les proves fins a la recepció del dictamen.

5.6. El tribunal qualificador del procés selectiu adoptarà les mesures oportunes per a garantir que l'exercici de la fase d'oposició siga corregit sense que es conega la identitat del personal aspirant. Seran excloses les persones en les fulles d'examen de les quals figuren noms, trets, marques o signes que permeten conèixer la identitat d'aquestes.



5.7. El tribunal vetlarà perquè es garantisquen els principis de mèrit, capacitat i d'igualtat d'oportunitats i de tracte entre dones i homes.



5.8. A l'efecte de comunicació i altres incidències, el tribunal tindrà la seu en el Servei de Selecció i Formació de la Universitat d'Alacant, campus de Sant Vicent, telèfon 965 90 3939.

5.9. Els membres del tribunal percebran les gratificacions per assistències fixades en el Decret 24/1997 d'11 de febrer, del Govern Valencià, sobre indemnitzacions per raó del servei i gratificacions per serveis extraordinaris (DOGV 17.02.1997).

5.10. El tribunal, titular i suplent, el nomenament del qual es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en els llocs previstos en la base 9, amb una antelació mínima d'un mes a la data de l'exercici, estarà compost per la presidenta o president, la secretària o secretari i 3 vocals.



6. Desenvolupament del procés selectiu

6.1. L'exercici de la fase oposició es realitzarà al lloc, en la data i a l'hora que establisca la resolució a què es refereix la base 4.3.

6.2. Les persones aspirants seran convocades a l'exercici en una crida única. Les que no hi compareguen seran excloses de l'oposició i perdran el seu dret encara que es presenten en els llocs de realització de les proves si han començat o si no hi assisteixen, encara que siga per causes justificades.

6.3. Excepcions a la base 6.2.

Es podrà sol·licitar l'ajornament de les proves quan concórrega alguna de les circumstàncies següents:

a) Situació d'embaràs de risc o part.

b) Víctimes de violència de gènere que no hi puguen assistir per motius de seguretat.

Si alguna de les persones aspirants no pot iniciar o completar el procés selectiu per les causes descrites, podrà sol·licitar l'ajornament de l'exercici abans del dia establit per a la seua realització, mitjançant un escrit dirigit al tribunal a través del procediment d'«Instància genèrica» disponible en la seu electrònica de la Universitat d'Alacant https://seuelectronica.ua.es/va/registro-electronico.html, en què indique en l'apartat «EXPOSA» la referència d'aquesta convocatòria i la unitat a la qual es dirigeix: Selecció i Provisió PAS, a l'efecte que el tribunal adopte la decisió que considere oportuna.



Per a ser tinguda en compte, s'haurà d'acompanyar la justificació acreditativa de la situació en la qual es trobe; si no es pot presentar juntament amb l'escrit de comunicació, s'haurà de realitzar en els cinc dies hàbils següents.

Aquesta fase d'oposició no es podrà demorar de manera que es menyscabe el dret de la resta de les persones aspirants a una resolució del procés selectiu ajustada als temps previstos, cosa que haurà de ser valorada pel tribunal. En tot cas, la realització d'aquesta prova ajornada tindrà lloc abans de la publicació de la llista de les persones aspirants que hagen superat el procés selectiu.

6.4. Per a l'exercici, el personal aspirant de nacionalitat espanyola haurà d'acreditar la identitat exclusivament mitjançant la presentació del DNI o del permís de conduir, o, si escau, del resguard emès per la comissaria de policia en el qual conste el DNI. Les persones aspirants que no tinguen la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar la identitat mitjançant el document original que acredite el NIE, original del passaport o document original que al país del qual és nacional siga expedit a aquest efecte. L'incompliment d'aquest requisit determinarà l'exclusió de les proves. En cap cas seran vàlides les còpies o fotocòpies d'aquests documents.

6.5. En qualsevol moment, les persones aspirants podran ser requerides pels membres del tribunal a acreditar la seua identitat.



6.6. El personal aspirant haurà de seguir en tot moment les instruccions dels membres del tribunal o del personal ajudant o assessor durant la realització de la prova per al seu desenvolupament adequat.

6.7. Després de la realització de l'exercici, el tribunal farà pública, en els llocs previstos en la base 9, la llista provisional d'aspirants que l'han superat i concedirà un termini de reclamacions comptador a partir de l'endemà de la seua publicació perquè les persones interessades formulen les reclamacions i al·legacions que consideren pertinents, tant en relació amb aquests resultats provisionals, com al contingut de l'exercici, accedint al seu expedient d'administració electrònica.

6.8. El tribunal exposarà al públic, en els llocs previstos en la base 9, la relació d'aspirants que hagen superat l'exercici eliminatori de la fase d'oposició i que passen a la fase de concurs, i els citarà perquè, en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest resultat, presenten còpia de la documentació acreditativa dels mèrits previstos en la base 1.5. Per a fer-ho hauran d'accedir al seu expedient d'administració electrònica i adjuntar-hi els documents acreditatius dels mèrits valorables en la fase de concurs en els apartats: Titulació, Experiència professional, Coneixements de valencià i Idioma estranger.

No seran valorats els mèrits que no estiguen prou acreditats i no s'admetrà documentació presentada fora del termini de deu dies hàbils establits en el paràgraf anterior.

6.8.1. Documentació que cal aportar en la fase de concurs:

Mèrits professionals: L'experiència professional s'haurà d'acreditar mitjançant certificat – full de serveis de l'òrgan competent en què consten els períodes de serveis prestats i haurà de contenir el cos, l'escala o la categoria amb el subgrup de titulació i el tipus de règim jurídic o classe de personal empleat públic.

Per a la valoració d'aquests mèrits no serà vàlida la vida laboral ni el certificat d'empresa ni cap altre document que no siga l'indicat en el paràgraf anterior. Així mateix, el certificat – full de serveis haurà de contenir tots els elements necessaris ja enumerats per a ser valorat correctament, de manera que el tribunal no estarà obligat a tornar a requerir-los en cap moment posterior.

Per als serveis prestats fora de la Universitat d'Alacant caldrà d'aportar, a més, certificat de funcions en els casos en què, de la denominació del cos, escala o categoria, no se'n desprenga que són equivalents a la de l'objecte de la convocatòria.

La documentació requerida en aquest punt haurà de ser adjuntada en l'apartat «Experiència professional».

Mèrits acadèmics i altres mèrits:

Titulació: S'acreditarà amb una còpia del títol acadèmic o del justificant d'haver abonat els drets d'expedició d'aquest.

La documentació requerida en aquest punt haurà de ser adjuntada en l'apartat «Titulació».

Coneixements de valencià: S'acreditaran mitjançant les certificacions establides per la normativa per la qual s'estableixen els certificats de coneixement de valencià que expedeix el Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant i les equivalències d'altres títols, diplomes i certificats, aprovada en el Consell de Govern del 30.06.2022, BOUA de 01.07.2022 (https://www.boua.ua.es/acuerdos/descargaracuerdo/27221).



En el cas del certificat del nivell B1 de la JQCV per homologació amb els estudis del sistema educatiu, es requerirà tenir el certificat perquè es puga valorar aquest nivell.

La documentació requerida en aquest punt haurà de ser adjuntada en l'apartat «Coneixements de valencià».

Idioma estranger: Els coneixements d'idiomes estrangers s'acreditaran documentalment d'acord amb el que estableix la normativa per la qual s'estableixen els certificats de coneixement de llengües estrangeres de la Universitat d'Alacant i les equivalències d'altres títols, diplomes i certificats, aprovada en el Consell de Govern del 24.02.2022, BOUA de 25.02.2022 (https://www.boua.ua.es/acuerdos/descargaracuerdo/22766).



En el cas de cursos realitzats pel Centre Superior d'Idiomes de la Universitat d'Alacant s'haurà d'acreditar l'equivalència d'aquests cursos amb el nivell del MECR. Per a fer-ho s'haurà d'adjuntar el títol amb el revers d'aquest, en què conste aquesta circumstància. El personal de la UA també podrà acreditar-la a través del certificat electrònic disponible en UACloud/eAdministracio/Tràmits laborals/Certificat de Formació/Certificat, on s'especifica aquesta equivalència.

La documentació requerida en aquest punt haurà de ser adjuntada en l'apartat «Idioma estranger».

Superació d'exercicis: serà valorada d'ofici pel tribunal amb la informació que consta en la unitat de Selecció i Provisió de PAS.

6.8.2. No es requereix la presentació dels mèrits que ja consten a la Universitat sempre que figuren en els expedients administratiu, de formació i acadèmic disponibles a través de l'UACloud i sempre que la persona interessada hi estiga d'acord.

Tampoc es requerirà la presentació del certificat d'exercicis superats dels processos anteriors reflectits en la convocatòria.

En aquest cas, caldrà emplenar l'annex V, marcar el o els mèrits amb els quals s'estiga d'acord i dels quals no presentarà documentació acreditativa i adjuntar-lo en l'apartat «Conformitat amb les dades de l'expedient».

Únicament s'haurà d'aportar documentació acreditativa de les dades que no consten o amb els quals la persona interessada no estiga d'acord.

6.9. Una vegada conclòs el termini de presentació de documentació establit en la base anterior, el tribunal publicarà, en els llocs previstos en la base 9, les puntuacions provisionals de la fase de concurs i concedirà un termini de reclamacions comptador a partir de l'endemà de la seua publicació perquè les persones interessades formulen les reclamacions i al·legacions que estimen pertinents en relació amb la seua baremació, accedint al seu expedient d'administració electrònica.

6.10. Una vegada resoltes les possibles reclamacions i al·legacions, i dirimits els possibles empats que es puguen produir, el tribunal dictarà una resolució en la qual fixarà la relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu i que seran proposats per a ser nomenats personal funcionari de carrera.

Per a la confecció d'aquesta relació se sumaran les qualificacions obtingudes per cada aspirant en la fase d'oposició i en la fase de concurs. A continuació, s'ordenaran per ordre de puntuació de major a menor, i la relació serà interrompuda quan el nombre d'aspirants coincidisca amb el de nombre de places convocades, sense que en cap cas puga contenir-ne un nombre superior.

Tot i això, i amb la finalitat d'assegurar la cobertura de les vacants convocades, sempre que els òrgans de selecció hagen proposat el nomenament d'igual nombre d'aspirants que el de vacants convocades, quan es produïsquen renúncies, quan alguna de les persones seleccionades no tinga els requisits assenyalats en la base 2, o no presentaren la documentació referida en la base 8.1 en termini, o concórrega alguna de les causes de pèrdua de la condició de personal funcionari en les persones proposades abans del nomenament o la presa de possessió, l'òrgan convocant requerirà de l'òrgan de selecció relació complementària de persones aspirants aprovades que seguisquen a les persones proposades, per al seu possible nomenament com a personal funcionari de carrera.



Les persones aspirants que, havent optat per les vacants reservades a persones amb diversitat funcional, tinguen una puntuació superior a l'obtinguda per altres aspirants del torn general, i no hagen obtingut vacant en el contingent de reserva esmentat, seran incloses pel seu ordre de puntuació en el torn general.

Els casos d'empat que es produïsquen es dirimiran de la manera següent:

1r. Els empats es resoldran en favor de les persones amb diversitat funcional. Si l'empat es produeix entre aquestes persones, es resoldrà a favor de la que tinga acreditat un percentatge més elevat de discapacitat, atenent el que disposa l'article 18.6 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana.



2n. Si continua l'empat, l'ordre s'establirà segons la puntuació més alta obtinguda per cada aspirant en l'exercici de la fase d'oposició.



3r. En cas de persistir l'empat, si aquest empat és entre persones de sexe diferent, es dirimirà a favor del sexe que estiga infrarepresentat atenent les instruccions per a resoldre empats en processos selectius, aprovades en el Consell de Govern del 26 d'octubre de 2016 (BOUA de 28 d'octubre).

4t. En el cas que l'empat siga entre persones del mateix sexe o no hi haja infrarepresentació de cap dels gèneres, es dirimirà per ordre alfabètic del primer cognom de les persones aspirants empatades. Aquest ordre començarà per la lletra determinada en la resolució dictada per la conselleria que tinga atribuïda la competència en matèria de funció pública, mitjançant la qual es determine l'ordre d'intervenció dels aspirants a totes les proves selectives que es realitzen durant l'any.



En el cas que el nombre d'aspirants aprovats siga inferior al de places convocades, les sobrants es declararan desertes.



7. Llista d'aspirants aprovats

En acabar el procés selectiu, el tribunal remetrà a la rectora, per a ser publicada mitjançant resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en els llocs previstos en la base 9, la relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu per ordre de puntuació total, confeccionada segons preveu la base 6 d'aquesta convocatòria, i que seran proposats per a ser nomenats personal funcionari de carrera, que en cap circumstància podrà ser superior al de places convocades.



8. Presentació telemàtica de documents i nomenament de personal funcionari

8.1. Una vegada publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu, caldrà que presenten, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació, mitjançant el tràmit d'instància genèrica disponible en la Seu Electrònica de la Universitat d'Alacant, aquesta documentació:

a) DNI, o certificació de naixement expedit per l'organisme oficial corresponent, escanejat i annexat a aquesta instància. Els qui no tinguen la nacionalitat espanyola hauran d'annexar, escanejat, el document que acredite la seua nacionalitat i, si escau, els documents que acrediten el vincle de parentiu i el fet de viure a expenses o estar a càrrec del nacional d'un altre estat amb el qual tinguen aquest vincle. Així mateix, hauran de presentar declaració jurada o promesa que no existeix una separació de dret del cònjuge i, si escau, del fet que l'aspirant viu o està a càrrec seu.

b) Autorització perquè la Universitat d'Alacant obtinga la verificació de la inscripció en el Registre Nacional de Títols (RNT), mitjançant la generació del codi corresponent del títol acadèmic exigible segons la present convocatòria, o certificació acadèmica que acredite haver realitzat tots els estudis per a obtenir-lo i document justificatiu d'haver abonat els drets per a l'expedició del títol, si aquest títol es troba en procés de ser registrat en l'RNT. El codi d'autorització, que s'ha d'annexar a la instància, s'obté en alguna de les següents adreces:



– En cas de titulacions no universitàries oficials espanyols:

https://www.educacionyfp.gob.es/ca/servicios-al-ciudadano/catalogo/general/20/202363/ficha/202363.html

– En cas de titulacions universitàries oficials espanyols:

https://www.educacionyfp.gob.es/ca/servicios-al-ciudadano/catalogo/general/99/997950/ficha.html

En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, caldrà presentar, a més de l'autorització perquè la universitat puga consultar el títol, la credencial que n'acredite l'homologació o equivalència.

c) Declaració jurada de no haver sigut separada o separat, mitjançant procediment disciplinari de cap administració pública, universitat pública, o òrgan constitucional o estatutari, així com de no estar inhabilitada o inhabilitat penalment per a l'exercici de funcions públiques, segons el model que figura com a annex II. Els qui no tinguen la nacionalitat espanyola, a més, hauran de fer una declaració jurada de no estar inhabilitades o inhabilitats o en situació equivalent ni haver sigut sotmeses o sotmesos a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, al seu estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública segons el model que figura com a annex III d'aquesta convocatòria.



d) Certificat mèdic, escanejat i annexat, que acredite tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l'exercici de les corresponents funcions. A aquest efecte, els reconeixements es podran fer en el Servei de Prevenció de la Universitat d'Alacant.



e) L'acreditació dels coneixements de valencià que disposa l'article 20 del Decret 3/2017, de 13 de gener, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, es farà aportant la declaració que figura com a annex IV d'aquesta convocatòria, acompanyada, si escau, de l'acreditació de coneixements de valencià, mitjançant les certificacions establides per la normativa per la qual s'estableixen els certificats de coneixement de valencià que expedeix el Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant i les equivalències d'altres títols, diplomes i certificats. Les o els que no tinguen el nivell de coneixements exigit, quedaran compromeses o compromesos a assistir als cursos de perfeccionament que s'organitzen a aquest efecte.



f) Les persones aprovades que hagen fet valdre la condició de discapacitat, siga quin siga el contingent o torn pel qual hagen accedit, hauran de presentar, a més dels documents anteriors, certificació electrònica, o en defecte d'això escanejada i annexada, de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives o òrgan competent d'altres administracions públiques que acredite aquesta condició en grau igual o superior al 33 %, així com informe de capacitat per a exercir les tasques i funcions corresponents a l'escala.

g) Acreditació mitjançant document electrònic, de qualsevol altre requisit establit en la base 2.1 no inclòs en els apartats anteriors.



8.2. Els qui tinguen la condició de personal funcionari de carrera o de personal laboral de plantilla estaran exempts de justificar documentalment les condicions i altres requisits ja provats per a obtenir el nomenament anterior, però hauran de presentar certificació del ministeri o organisme del qual depenguen per a acreditar aquesta condició.

8.3. Els qui no presenten la documentació dins del termini fixat, llevat dels casos de força major, o en els casos en què de l'examen d'aquesta se'n deduïsca que no reuneixen algun dels requisits indicats en la base 2.1, no podran ser nomenats personal funcionari de carrera i les seues actuacions quedaran anul·lades, sens perjudici de la responsabilitat en què hagueren incorregut per falsedat en la sol·licitud inicial.

8.4. En acabar el termini de presentació de documentació, es dictarà resolució, que serà publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i es nomenarà com a personal funcionari de carrera de l'escala convocada.

8.5. La presa de possessió de les persones aspirants aprovades es farà en el termini d'un mes comptador des de la data de publicació del seu nomenament en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



9. Informació i notificacions a l'aspirant

D'acord amb el que preveu l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, les publicacions detallades en aquestes bases, així com la informació d'altres actes que es deriven d'aquesta convocatòria i que requerisquen publicació, incloent-hi els recursos en via administrativa, es faran en la seu electrònica, en l'apartat «Altres documents generals de l'expedient de l'aspirant associat a aquesta convocatòria» i es podran consultar, a títol informatiu, en l'adreça de la pàgina web del Servei de Selecció i Formació següent: https://ssyf.ua.es/va/seleccionpas/oposiciones/actual/oposicions.html, que substitueix la notificació a les persones interessades i produeix els mateixos efectes.



En el cas que calga fer alguna notificació individual, es durà a terme a través del sistema de notificació electrònica de la UA.



10. Norma final

Contra aquesta resolució i tots actes administratius que se'n deriven, els quals esgoten la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant del jutjat contenciós administratiu dels d'Alacant que resulte competent, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de publicar-se, d'acord amb el que estableixen l'article 114 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; 6.4 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta, davant la rectora, segons disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015. Tot això, sens perjudici que s'utilitze qualsevol altra via que es considere oportuna.



Davant de les actuacions definitives del tribunal es podrà interposar un recurs d'alçada, previst en l'article 121 de la Llei 39/2015, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de les publicacions o notificacions. El recurs es podrà interposar davant l'òrgan que haja dictat l'acte que s'impugna o davant la rectora com a òrgan competent per a resoldre'l.

No es podrà presentar recurs contra resolucions o actes que, pel fet d'establir un termini d'esmenes, reclamacions o al·legacions, no siguen definitius. Les resolucions que es produïsquen després d'aquest tràmit sí que seran susceptibles del recurs corresponent.



Alacant, 30 de setembre de 2022.– La rectora, p. d. (Resolució de 15.01.2021), el gerent: Francesc Vañó Beneyto.







ANNEX I

Temari



Normativa universitària i procediments de la Universitat d'Alacant



Tema 1: Decret 25/2012, de 3 de febrer, del Consell, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat d'Alacant: títol preliminar (Naturalesa, principis i fins), títol I (De l'estructura de la Universitat d'Alacant), títol II (Del govern i representació de la Universitat), títol III (De les activitats de la Universitat) i títol IV (De la comunitat universitària).



Tema 1: Reglament de seu electrònica de la Universitat d'Alacant. Reglament de registre electrònic de la Universitat d'Alacant. Reglament de procediment, document i expedient electrònic. Reglament de notificació electrònica de la Universitat d'Alacant.

Tema 2: Normativa que regula la jornada de treball, horaris, permisos, llicències i vacances del PAS de la Universitat d'Alacant.

Tema 3: Protocol de prevenció i actuació enfront de l'assetjament sexual, per raó de sexe i per orientació sexual de la Universitat d'Alacant: capítol I (Objectius, principis d'actuació i àmbit d'aplicació) i capítol II (Mesures de sensibilització, formació i prevenció).

Tema 4: Llei de convivència universitària: títol preliminar (Disposicions generals) i títol primer (Dels mitjans alternatius de solució dels conflictes de convivència).

Tema 5: Normativa reguladora dels drets i obligacions de les persones usuàries de serveis i recursos informàtics de la Universitat d'Alacant.

Tema 6: Equipament audiovisual bàsic dels espais docents: Estructura bàsica d'una aula: Canó de projecció, ordinador, so, caixa de connexió i connexió a internet. Connectors i adaptadors. Substitució d'equips avariats i instal·lació d'equipament portàtil.

Tema 7: Préstec d'equips audiovisuals: Sol·licituds, recollida i devolució. Custòdia de l'equipament audiovisual: Control del préstec, custòdia d'equips en un lloc segur, rutines de control d'equips, actuació en cas de robatori i col·laboració amb el servei de seguretat.



Tema 8: Manteniment del material audiovisual: Sol·licituds de reparació, de recanvis o de suport tècnic i manteniment preventiu. Manteniment de dades de l'equipament audiovisual: Inventari, altes, baixes, canvis d'ubicació i acarament.



Informàtica

Tema 9: Microsoft Word 2016:

– Creació, edició i impressió de documents.

– Formats: text, paràgraf, pàgina. Estils.

– Revisió i correcció de text.

Tema 10: Seguretat informàtica:

– Definició.

– Tipus d'amenaces físiques dels sistemes informàtics.

– Catàleg de les principals amenaces lògiques dels sistemes informàtics.

– Mesures de protecció: protecció en el correu electrònic, protecció enfront de finestres emergents (pop-ups), ús de contrasenyes segures i renovació periòdica, ajust de la privacitat en navegació i xarxes socials, realització de còpies de seguretat, actualització del sistema operatiu i les aplicacions, configuració òptima del sistema operatiu i navegació segura d'incògnit/privada i anònima.



Notes:

1. La normativa legal que empara el contingut d'aquests temes és la que estiga en vigor en el moment de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.





ANNEX II

Declaració que ha de presentar tot el personal aspirant aprovat



Sra./Sr.

amb domicili a

i document nacional d'identitat número

declare, a l'efecte de ser nomenada o nomenat personal funcionari de l'escala

que no he sigut separada o separat mitjançant procediment disciplinari de cap administració pública, universitat pública, o òrgan constitucional o estatutari i que no estic inhabilitada o inhabilitat penalment per a l'exercici de funcions públiques.



, de de 20





ANNEX III

Declaració que ha de presentar, a més, tot el personal aspirant aprovat que tinga una nacionalitat que no siga l'espanyola



Sra./Sr.

amb domicili a

i (document d'acreditació de nacionalitat) número

declare, a l'efecte de ser nomenada o nomenat personal funcionari de l'escala

que no estic inhabilitada o inhabilitat o en situació equivalent ni estic sotmesa o sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, al meu estat i en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.



, de de 20







ANNEX IV

Declaració acreditació de coneixements de valencià



Sra./Sr.

amb domicili a

i document nacional d'identitat número

declare, a l'efecte de ser nomenada o nomenat personal funcionari de l'escala

que compleix el nivell de coneixements de valencià exigit en l'article 20 del Decret 3/2017, de 13 de gener, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, i haurà d'aportar l'acreditació de coneixements de valencià mitjançant les certificacions establides per la normativa per la qual s'estableixen els certificats de coneixement de valencià que expedeix el Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant i les equivalències d'altres títols, diplomes i certificats, segons aquest detall:



– Certificat de nivell C1 per a accedir als subgrups A1 o A2.

– Certificat de nivell B1 per a accedir als subgrups C1 o C2.

que, en cas de no estar en possessió del nivell de coneixements exigit, es compromet a assistir als cursos de perfeccionament que a aquest efecte s'organitzen.



, d de 20…





ANNEX V

Declaració que cal presentar per a donar la conformitat al o als mèrits valorables en el procés selectiu



Sra./Sr.

i (document d'acreditació de nacionalitat) número

declara



1. PER AL PERSONAL ASPIRANT QUE TREBALLE O HAJA TREBALLAT A LA UNIVERSITAT D'ALACANT:



Estar d'acord amb les dades referents als mèrits següents:

Titulació

Experiència

Idiomes

Valencià

Superació d'exercicis

En el cas que no estigueu d'acord amb la titulació que consta en el vostre expedient administratiu, però tingueu una titulació acadèmica oficial cursada a la Universitat d'Alacant que vulgueu fer valdre, marqueu el següent apartat:

Titulació



2. PER AL PERSONAL ASPIRANT QUE NO HAJA TREBALLAT A LA UNIVERSITAT D'ALACANT:



Estar d'acord amb les dades referents als mèrits següents:

Titulació

Superació d'exercicis



Heu de marcar el o els mèrits amb els quals estigueu conforme i dels quals no presentareu documentació acreditativa.

Mapa web