Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 22 de novembre de 2019, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València, per la qual es modifica la composició de la comissió de valoració de la convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de la plaça de director econòmic o directora econòmica d'aquesta entitat, LD/03/2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8691 de 04.12.2019
Número identificador:  2019/11491
Referència Base de Dades:  010297/2019
 



RESOLUCIÓ de 22 de novembre de 2019, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València, per la qual es modifica la composició de la comissió de valoració de la convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de la plaça de director econòmic o directora econòmica d'aquesta entitat, LD/03/2019. [2019/11491]

Mitjançant la Resolució d'11 de novembre de 2019, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València s'aproven les bases de la convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de la plaça de director econòmic o directora econòmica d'aquesta entitat (DOGV 8682, 21.11.2019).

L'apartat 6 de l'annex I de la resolució esmentada recull la composició de la comissió de valoració.

Per circumstàncies sobrevingudes de tipus organitzatiu i atenent, així mateix, raons d'especialització, és procedent modificar-la.



Considerant que, en pro d'una major claredat i seguretat jurídica, és convenient publicar de forma íntegra la composició de la comissió esmentada, i no solament la substitució realitzada.

D'acord amb les competències atribuïdes per l'article 15.1 dels Estatuts refosos del CHGUV per a la gestió de l'Hospital General Universitari de València, en relació amb l'apartat primer de l'Acord del Consell de Govern, de 12 de desembre de 2003, sobre delegació d'atribucions en matèria de personal, de contractació administrativa i gestió econòmica, la Presidència del CHGUV resol:



Modificar la composició nominal de la comissió de valoració de la convocatòria de provisió pel sistema de lliure designació, de la plaça de director econòmic o directora econòmica d'aquesta entitat (LD/03/2019), i disposar la publicació íntegra en l'annex d'aquesta resolució.

Contra la present resolució, que és definitiva en via administrativa, les persones interessades poden interposar, potestativament, un recurs de reposició davant de la Presidència del CHGUV en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), o, directament, un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, davant dels jutjats contenciosos administratius de la ciutat de València, d'acord amb el que disposen els articles 114 i 115 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14 i 46 de la Llei 29/1998, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que s'estime convenient.



València, 22 de novembre de 2019.– La presidenta del CHGUV i consellera de Sanitat Universal i Salut Pública: Ana Barceló Chico.





ANNEX

(Resolució 22.11.2019)



Modificació de la composició nominal

de la comissió de valoració

Convocatòria LD/03/2019



Titulars

President: Fernando Gironés Penadés

Vocal 1: Carmen Roche Laguna

Vocal 2: Francisco Bellvís Ferri

Secretària: Pilar Gallego Brosel



Suplents

Presidenta: Adelina Doménech Pérez

Vocal 1: Javier Prósper Pascual

Vocal 2: Ignacio Micó Tormos

Secretari: Alejandro Moner González

Mapa web