Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Manises. Anunci de convocatòria de procés selectiu per a la cobertura en propietat de sis places d'agent de policia local per torn lliure i cinc llocs d'agent de policia local mitjançant provisió per mobilitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9474 de 21.11.2022
Número identificador:  2022/10588
Referència Base de Dades:  010340/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Manises



Anunci de convocatòria de procés selectiu per a la cobertura en propietat de sis places d'agent de policia local per torn lliure i cinc llocs d'agent de policia local mitjançant provisió per mobilitat. [2022/10588]

Extracte de la convocatòria per a la cobertura en propietat d'un total d'onze places d'agent de policia local, sis de les quals s'ofereixen per torn lliure, mitjançant el sistema d'oposició, i cinc llocs d'agent de policia local mitjançant provisió per mobilitat, pertanyent a l'escala bàsica, categoria d'agent de policia del cos de la policia local, grup C, subgrup C1.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 208, de data 28 d'octubre de 2022, s'han publicat íntegrament les bases específiques que regeixen la convocatòria, aprovades mitjançant l'acord adoptat per la Junta de Govern Local de data 8 de setembre de 2022.



D'acord amb el que s'estableix en la base cinquena de les bases específiques, el termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis en relació amb aquesta convocatòria, quan siga el cas, de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les bases.



Manises, 8 de novembre de 2022.– L'alcalde: Jesús Borrás Sanchís.

Mapa web