Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Antella. Convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'auxiliar administratiu o administrativa mitjançant el sistema de concurs oposició, per torn lliure.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9475 de 22.11.2022
Número identificador:  2022/10596
Referència Base de Dades:  010394/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO
      Descriptors toponímics: Antella



Convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'auxiliar administratiu o administrativa mitjançant el sistema de concurs oposició, per torn lliure. [2022/10596]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 215, de data 9 de novembre de 2022, han estat publicades íntegrament les Bases que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'auxiliar administratiu, mitjançant el sistema de concurs oposició, per torn lliure.

Aquesta plaça vacant en la plantilla de personal municipal està inclosa en l'escala d'administració general, grup C, subgrup C2, dotada pressupostàriament amb les retribucions corresponents al subgrup de classificació C2, de l'article 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, i de l'article 31 de la Llei 4/2021, de 16 d'Abril, de la Generalitat, de la funció pública valenciana.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'anunci extracto de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les persones interessades tindran a la seva disposició el model de sol·licitud en la pàgina web i en la seu electrònica de l'Ajuntament d'Antella.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València, en el tauler d'edictes, en el tauler virtual, en la pàgina web municipal i en el Portal de Transparència de l'Ajuntament d'Antella.



Antella, 9 de novembre de 2022.– L'alcaldessa accidental: Eugenia García Giménez.

Mapa web