Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de l'Alfàs del Pi. Bases específiques que han de regir les convocatòries per a proveir dènou places dins del procés d'estabilització d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9475 de 22.11.2022
Número identificador:  2022/10881
Referència Base de Dades:  010396/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: L'Alfàs del Pi



Bases específiques que han de regir les convocatòries per a proveir dènou places dins del procés d'estabilització d'ocupació temporal. [2022/10881]

Al Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 213 de 9 de novembre de 2022, així com al tauler d'anuncis del Servei de Recursos Humans de l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi i a la pàgina web municipal www.lalfas.es s'han publicat íntegrament les bases que han de regir les convocatòries per a proveir, dins del procés d'estabilització d'ocupació temporal:



Tres places d'administratiu/iva d'administració general, pertanyents a l'escala d'administració general, subescala administrativa, grup C i subgrup C1, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Una plaça d'administratiu/iva d'administració general servei d'ajuda domicili, pertanyent a l'escala d'administració general, subescala administrativa, grup C i subgrup C1, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Una plaça d'agent d'ocupació i de desenvolupament local, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnics/tècniques mitjans/mitjanes, grup A i subgrup A2, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Quatre places d'agent de la Policia Local, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, grup C i subgrup C1, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Una plaça de conserge a la Casa Consistorial, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe personal comeses especials, grup C i Subgrup C2, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Una plaça de director/a Museu Arqueològic, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnics/tècniques superiors, grup A i subgrup A1, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Una plaça d'oficial brigada d'obres, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe personal d'oficis, grup C i subgrup C2, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.



Una plaça de subaltern/a Poliesportiu, pertanyent a l'escala d'administració general, subescala subalterna, agrupacions professionals, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Una plaça de treballador/a social Pangea, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnics/tècniques mitjans/mitjanes, grup A i subgrup A2, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Una plaça de peó brigada d'obres, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe personal d'oficis, agrupacions professionals mitjançant el sistema de concurs oposició, en torn lliure.

Una plaça d'auxiliar administratiu/iva biblioteca, pertanyent a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, grup C i subgrup C2, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Una plaça d'auxiliar de comunicació integrada a la plantilla de personal laboral fix, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Dues places de treballador/a social integrades a la plantilla de personal laboral fix, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.



El termini de presentació de sol·licituds per a participar en els processos selectius serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics al Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, al tauler d'anuncis del Servei de Recursos Humans de l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi i a la pàgina web municipal: www.lalfas.es.



L'Alfàs del Pi, 15 de novembre de 2022.– L'alcalde president: Vicente Arques Cortés.

Mapa web