Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de l'Eliana. Anunci de la convocatòria d'un lloc de cap de la Secció d'Intervenció mitjançant concurs de mèrits, obert a personal funcionari de carrera d'altres administracions públiques locals.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9475 de 22.11.2022
Número identificador:  2022/10304
Referència Base de Dades:  010397/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: L'Eliana



Anunci de la convocatòria d'un lloc de cap de la Secció d'Intervenció mitjançant concurs de mèrits, obert a personal funcionari de carrera d'altres administracions públiques locals.

[2022/10304]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 201, de 19 d'octubre de 2022, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir el procediment per a la provisió, mitjançant concurs de mèrits, del lloc de cap de Secció d'Intervenció, obert a personal funcionari de carrera d'altres administracions públiques locals.



De conformitat amb la Resolució d'Alcaldia núm. 4180 de data 2 de novembre de 2022 (SEGRA_617823) i amb el que es preveu en la base setena de les bases reguladores del procediment, es procedeix a convocar el lloc de cap de Secció d'Intervenció; el termini de presentació de sol·licituds serà de vint (20) dies hàbils, comptats des del següent al de la publicació de l'anunci de convocatòria en el BOE.



Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les pròpies bases.

Cosa que es fa pública per al coneixement general.



L'Eliana, 3 de novembre de 2022.– L'alcalde: Salvador Torrent Catalá.

Mapa web