Ficha disposicion

Ficha disposicion





CORRECCIÓ d'errades de la Resolució de 28 d'octubre de 2022, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al grup C, subgrup C1, sector administració especial, escala tècnica bàsica de laboratoris, amb denominació especialista tècnic o tècnica de laboratori, perfil electricoelectrònic, mitjançant el sistema de concurs oposició. Referència 22/175932.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9475 de 22.11.2022
Número identificador:  2022/10934
Referència Base de Dades:  010410/2022
 



CORRECCIÓ d'errades de la Resolució de 28 d'octubre de 2022, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al grup C, subgrup C1, sector administració especial, escala tècnica bàsica de laboratoris, amb denominació especialista tècnic o tècnica de laboratori, perfil electricoelectrònic, mitjançant el sistema de concurs oposició. Referència 22/175932. [2022/10934]



S'ha advertit una errada en la publicació dels annexos II i III de la resolució esmentada (DOGV 9466; 09.11.2022) que es publiquen corregits tot seguit.





ANNEX II

Declaració que cal presentar per totes les persones aspirants aprovades



Sr./Sra. … amb domicili en … i document nacional d'identitat número … declara, a l'efecte de ser nomenat/ada funcionari/ària de l'escala tècnica bàsica de laboratoris, que no ha sigut separat/ada del servei de cap de les administracions públiques i que no es troba inhabilitat/ada penalment per a l'exercici de funcions públiques.



Elx, ... d ... de ...





ANNEX III

Declaració que cal presentar, a més, per totes les persones aspirants aprovades la nacionalitat de les quals no siga l'espanyola



Sr./Sra. … amb domicili en … i document d'acreditació de nacionalitat número … declara, a l'efecte de ser nomenat/ada funcionari/ària de l'escala tècnica bàsica de laboratoris que no està sotmés/esa a cap sanció disciplinària o condemna penal que impedisca, en el seu Estat, l'accés a la funció pública.



Elx, ... d ... de ...

Mapa web