Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Los Montesinos. Anunci de les bases i convocatòria excepcional en el marc del procés d'estabilització d'ocupació temporal, per concurs, per a cobrir una plaça d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9476 de 23.11.2022
Número identificador:  2022/10549
Referència Base de Dades:  010451/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Los Montesinos



Anunci de les bases i convocatòria excepcional en el marc del procés d'estabilització d'ocupació temporal, per concurs, per a cobrir una plaça d'agent de policia local. [2022/10549]

Per acord de la Junta de Govern Local de data 28 d'octubre de 2022, s'han aprovat les bases i la convocatòria excepcional en el marc del procés d'estabilització d'ocupació temporal per concurs per a cobrir una plaça d'agent de policia local vacant a l'Ajuntament de Los Montesinos.



En el Butlletí Oficial de la Província número 212, de data 8 de novembre de 2022, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria excepcional.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.



Los Montesinos, 8 de novembre de 2022.– L'alcalde: José Manuel Butrón Sánchez.

Mapa web