Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat de València. Extracte de la Resolució de 10 de novembre de 2017, del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, per la qual es convoquen i es publiquen les bases de la convocatòria de selecció d'estudiants de grau i de postgrau oficial de la UV per a participar en el campus d'estiu internacional Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp, en el marc de la iniciativa California-Spain Campus de la Universitat de València.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8179 de 28.11.2017
Número identificador:  2017/10825
Referència Base de Dades:  010488/2017
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat de Valencia
    Grup temàtic: Ajudes
    Matèries: Universitats



Extracte de la Resolució de 10 de novembre de 2017, del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, per la qual es convoquen i es publiquen les bases de la convocatòria de selecció d'estudiants de grau i de postgrau oficial de la UV per a participar en el campus d'estiu internacional Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp, en el marc de la iniciativa California-Spain Campus de la Universitat de València. [2017/10825]





BDNS (identif.): 372511.

De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual podeu consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions:

http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans



Primer. Beneficiaris

Els requisits que han de complir les persones sol·licitants per a ser admeses en aquesta convocatòria són:

– Estar matriculats, en el curs 2017-2018, en una titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València.

– Acreditació de nivell d'anglès: mínim B2, segons el Marc Comú Europeu de Referència per als Idiomes: aprenentatge, ensenyament, avaluació (MCER).



Segon. Objecte

El vicerector d'Internacionalització i Cooperació convoca i organitza un concurs per seleccionar sis estudiants matriculats, en el curs 2017-2018, en titulacions oficials de grau, màster o doctorat de la UV per a participar en el campus internacional Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp, que tindrà lloc a Torí, Itàlia, del 9 al 28 de juliol de 2018.



Tercer. Bases reguladores

Es donarà publicitat a la convocatòria mitjançant el seu tauler oficial d'anuncis (https://webges.uv.es/uvTaeWeb/), sense perjudici que es publique en la pàgina web de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència de la UV (www.uv.es/opex) i del CEI VLC/CAMPUS (www.vlc-campus.com).



Quarta. Quantia

Es concediran sis ajudes per a la realització d'una estada que permeta la participació de les persones beneficiàries en el campus Berkeley Startup Bootcamp, que tindrà lloc a Torí, Itàlia, del 8 al 27 de juliol de 2018, organitzat per l'European Innovation Academy (EIA) (http://www.inacademy.eu).

Aquestes sis ajudes, valorades en 11.094,00 en total, inclouen els costos d'inscripció i allotjament. No inclouen despeses com ara transport, manutenció i altres despeses que en puguen derivar.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds comença l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i acaba el 15 de gener de 2018, a les 23.59 hores.



València, 10 de novembre de 2017.– El vicerector d'Internacionalització i Cooperació, p. d. (DOGV 27.01.2017), el rector: Guillermo Palao Moreno.

Mapa web