Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Massanassa. Anunci de la convocatòria per a la provisió en propietat del lloc de coordinador o coordinadora del Servei Municipal d'Esports per promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9478 de 25.11.2022
Número identificador:  2022/10638
Referència Base de Dades:  010561/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Massanassa



Anunci de la convocatòria per a la provisió en propietat del lloc de coordinador o coordinadora del Servei Municipal d'Esports per promoció interna. [2022/10638]

Mitjançant Resolució d'Alcaldia número 2104 de data 28 d'octubre de 2022, s'ha aprovat les bases específiques i convocat el procediment per a la cobertura en propietat del lloc de coordinador/a del Servei Municipal d'Esports per promoció interna de l'Ajuntament Massanassa, pertanyent al grup A, subgrup A2, mitjançant el sistema de concurs oposició per promoció interna, de naturalesa funcionarial que han sigut publicades en el BOP de València, núm. 216 de data 10 de novembre de 2022.

Els tràmits relatius a aquest procés selectiu podran consultar-se en el Tauler d'edictes de la Seu Electrònica i en la Pàgina web municipal http://www.massanassa.es, apartat Treballa a l'Ajuntament.

D'acord amb el que s'estableix en la base cinquena de les bases específiques, el termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Massanassa, 11 de novembre de 2022.– L'alcalde: Francisco A. Comes Monmeneu.

Mapa web