Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Edicte sobre l'extracte de les bases específiques que regiran el concurs de mèrits número 29, per a la provisió definitiva del lloc de treball número 72 de la relació de llocs de treball, administratiu o administrativa d'estadística, cap de negociat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9480 de 29.11.2022
Número identificador:  2022/11143
Referència Base de Dades:  010699/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Xirivella



Edicte sobre l'extracte de les bases específiques que regiran el concurs de mèrits número 29, per a la provisió definitiva del lloc de treball número 72 de la relació de llocs de treball, administratiu o administrativa d'estadística, cap de negociat. [2022/11143]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 225, de data 23 de novembre de 2022, s'han publicat les bases específiques que regiran el concurs de mèrits obert a altres administracions per a la provisió definitiva del lloc de treball número 72 de la relació de llocs de treball, administratiu/iva d'estadística, cap de negociat, escala administració general, subescala administrativa, grup C, subgrup C1, vacant en la plantilla d'aquest ajuntament, aprovades per la Resolució número 2577/2022, de 19 d'octubre, de la Regidoria delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació.



Les instàncies es dirigiran al president de la corporació i es presentaran en el termini de vint dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de l'extracte en el Boletín Oficial del Estado (BOE).





Xirivella, 23 de novembre de 2022.– El regidor delegat de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web