Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Edicte sobre l'extracte de les bases específiques que regiran el concurs de mèrits número 28, per a la provisió definitiva del lloc de treball número 24 de la relació de llocs de treball, tècnic o tècnica de contractació, transparència i règim jurídic, cap de servei.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9480 de 29.11.2022
Número identificador:  2022/11147
Referència Base de Dades:  010700/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Xirivella



Edicte sobre l'extracte de les bases específiques que regiran el concurs de mèrits número 28, per a la provisió definitiva del lloc de treball número 24 de la relació de llocs de treball, tècnic o tècnica de contractació, transparència i règim jurídic, cap de servei. [2022/11147]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 225, de data 23 de novembre de 2022, s'han publicat les bases específiques que regiran el concurs de mèrits obert a altres administracions per a la provisió definitiva del lloc de treball número 24 de la relació de llocs de treball, tècnic/a de contractació, transparència i règim jurídic, cap de servei, escala administració general, subescala tècnica, grup A, subgrup A1, vacant en la plantilla d'aquest ajuntament, aprovades per la Resolució número 2567/2022, de 18 d'octubre, de la Regidoria delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació.

Les instàncies es dirigiran al president de la corporació i es presentaran en el termini de vint dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació de l'extracte en el Boletín Oficial del Estado (BOE).





Xirivella, 23 de novembre de 2022.– El regidor delegat de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web